Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΣΚΑΪ: Στημένο ρεπορτάζ για τα Τέμπη με στέλεχος της ΝΔ που παρίστανε τον… τυχαίο επιβάτη

Μετά την κακό­γου­στη προ­ε­κλο­γι­κού τύπου φιέ­στα για την επα­νεκ­κί­νη­ση των δρο­μο­λο­γί­ων του Intercity με πρω­τα­γω­νι­στή στο τιμό­νι του μηχα­νο­δη­γού τον Γ. Γερα­πε­τρί­τη, το κυβερ­νη­τι­κό επι­τε­λείο σε αγα­στή συνερ­γα­σία με την τηλε­ό­ρα­ση του ΣΚΑΪ προ­χώ­ρη­σαν σε ένα ακό­μα στη­μέ­νο σόου.

Σύμ­φω­να με καταγ­γε­λί­ες χρη­στών μέσων κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης, ο τηλε­ο­πτι­κός σταθ­μός του Φαλή­ρου παρου­σί­α­σε σαν τυχαίο επι­βά­τη της πρώ­της επι­βα­τι­κής αμα­ξο­στοι­χί­ας που πραγ­μα­το­ποιού­σε το δρο­μο­λό­γιο Θεσ­σα­λο­νί­κη – Αθή­να ένα σύμ­βου­λο επι­κοι­νω­νί­ας και στέ­λε­χος της ΝΔ, ο οποί­ος μάλι­στα δια­τη­ρεί πολύ στε­νές σχέ­σεις με την οικο­γέ­νεια Μητσοτάκη.

Λίγο πριν από το τέλος του μεσημ­βρι­νού δελ­τί­ου ειδή­σε­ων, ο ΣΚΑΪ συν­δέ­θη­κε σε απευ­θεί­ας σύν­δε­ση με την αμα­ξο­στοι­χία όπου ο δημο­σιο­γρά­φος δήλω­σε ότι θα μιλή­σει με επι­βά­τες. Μόνο που στην κάμε­ρα, δεν μίλη­σε κάποιος τυχαί­ος επι­βά­της αλλά ο βαφτι­σι­μιός της Ντό­ρας Μπα­κο­γιάν­νη, μέλος της Πολι­τι­κής Επι­τρο­πής της Νέας Δημο­κρα­τί­ας και Συντο­νι­στής Διε­θνών Σχέ­σε­ων και Ευρω­παϊ­κής Ένω­σης του κόμ­μα­τος, Λευ­τέ­ρης Μωυσιάδης.


Ο τηλε­ο­πτι­κός σταθ­μός μάλι­στα φαί­νε­ται ότι γνω­ρί­ζει πολύ καλά τον συγκε­κρι­μέ­νο σύμ­βου­λο επι­κοι­νω­νί­ας καθώς στο παρελ­θόν τον είχε καλέ­σει και το στούντιο.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο