Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σκοταδιστικές αθλιότητες απ’ τον Μητροπολίτη Πειραιώς: Συνέδεσε τις πυρκαγιές με την… ομοφυλοφιλία!

Σε σκο­τα­δι­στι­κές αθλιό­τη­τες κατέ­φυ­γε για άλλη μια φορά ο γνω­στός και μη εξαι­ρε­ταί­ος Μητρο­πο­λί­της Πει­ραιώς Σεραφείμ.

Σε κεί­με­νο του που ανα­φέ­ρε­ται στις πρό­σφα­τες κατα­στρο­φι­κές πυρ­κα­γιές, ο ανεκ­δι­ή­γη­τος Μητρο­πο­λί­της επι­χει­ρεί να τις συν­δέ­σει με την… ομο­φυ­λο­φι­λία! Με τον συνή­θη παρα­λο­γι­σμό που δια­κρί­νει ορι­σμέ­νους ιερω­μέ­νους (όπως ο Μητρο­πο­λί­της Μόρ­φου), ο Σερα­φείμ κάνει λόγο για ένα είδος τιμω­ρί­ας στην «ύβριν», που σύμ­φω­να με τον ίδιο, διέ­πρα­ξε η κυβέρ­νη­ση όταν θεσμο­θέ­τη­σε υπέρ των δικαιω­μά­των της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Με δική σας ευθύ­νη δια­βά­στε τι έγρα­ψε, μετα­ξύ άλλων, ο Μητρο­πο­λί­της Πειραιώς:

«Με αγά­πη στους κυβερ­νώ­ντες θα τους έλε­γα ότι όταν προ­βάλ­λουν την ανα­τρο­πή της ανθρω­πί­νης οντο­λο­γί­ας και φυσιο­λο­γί­ας και τη θεσμο­θε­τούν ως δήθεν ανθρώ­πι­νο δικαί­ω­μα, παρ’ όλο που καμία σχέ­ση δεν έχει με την ανθρώ­πι­νη φύση και τη θεω­ρούν και ως προ­σόν του βιο­γρα­φι­κού σημειώ­μα­τος για την ανέ­λι­ξη σε υπουρ­γι­κούς θώκους, δεν αντι­λαμ­βά­νο­νται ότι αυτό απο­τε­λεί ύβρι και κάθε ύβρις λαμ­βά­νει κάθαρ­ση και “ένδι­κον μισθα­πο­δο­σί­αν” για­τί αυτό επι­τά­σει ο παγκό­σμιος πνευ­μα­τι­κός Νόμος; Ηδη την έλαβαν».

Η μόνη ύβρις είναι αυτή που δια­πράτ­τουν, σε μόνι­μη βάση, ο Σερα­φείμ και ορι­σμέ­νοι συνά­δελ­φοι του απέ­να­ντι στην κοι­νή λογι­κή και τον ορθολογισμό.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο