Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σκοταδιστικό παραλήρημα ιεροκήρυκα της Μητρόπολης Αιτωλίας: «Τα εμβόλια είναι λουσμένα στα αίματα αθώων εμβρύων»!

Σε σκο­τα­δι­στι­κό παρα­λή­ρη­μα, που θα ζήλευε μέχρι και ο Μητρο­πο­λί­της Μόρ­φου, προ­έ­βη ο Αρχι­μαν­δρί­της Παύ­λος Ντα­νάς, ιερο­κή­ρυ­κας της Μητρό­πο­λης Αιτω­λί­ας και Ακαρνανίας.

Την ώρα που ο Μητρο­πο­λί­της Αιτω­λο­α­καρ­να­νί­ας Κοσμάς δίνει μάχη ενά­ντια στον κορο­νο­ϊό δια­σω­λη­νω­μέ­νος στον «Ευαγ­γε­λι­σμό», ο ιερο­κή­ρυ­κας της Μητρό­πο­λης εξα­πο­λύ­ει μύδρους ενά­ντια στις μάσκες και τα εμβό­λια, σπέρ­νο­ντας αντε­πι­στη­μο­νι­κές, «ψεκα­σμέ­νες» συνω­μο­σί­ες που δημιουρ­γούν σύγ­χυ­ση σε μεγά­λο τμή­μα του ποι­μνί­ου του.

Πιο συγκε­κρι­μέ­να, σε επι­στο­λή του προς τον Μητρο­πο­λί­τη Δωδώ­νης Χρυ­σό­στο­μο, ο Ντα­νάς τον καλεί να ζητή­σει δημό­σια συγ­γνώ­μη για όσα είπε για τον μητρο­πο­λί­τη Αιτω­λί­ας και Ακαρνανίας.

Εκεί επα­να­λαμ­βά­νει έναν σωρό ανυ­πό­στα­τες, σκο­τα­δι­στι­κές θεω­ρί­ες για τα εμβό­λια, ανα­φέ­ρο­ντας μετα­ξύ άλλων ότι… «όλα τα εμβό­λια κατά του κορο­ναϊ­ού είναι λου­σμέ­να στα αίμα­τα αθώ­ων εμβρύ­ων» (!). Σε άλλο σημείο του φαι­δρού παρα­λη­ρή­μα­τός του, ο ιερω­μέ­νος υπο­γραμ­μί­ζει ότι «αρνού­μα­στε να εμβο­λια­στού­με» επει­δή «δεν απαρ­νού­μα­στε τον Παντο­δύ­να­μο Θεό και δεν φοβό­μα­στε έναν κορονοϊό».

Κατα­λή­γει δε στο «ψεκα­σμέ­νο» συμπέ­ρα­σμα ότι μέσω των εμβο­λί­ων (και της μάσκας) ενά­ντια στον κορο­νο­ϊό… «ετοι­μά­ζε­ται η Παγκό­σμια Δικτα­το­ρία του Αντιχρίστου».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο