Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σουηδία: Καταγγελίες για παραβίαση της σειράς προτεραιότητας στον εμβολιασμό

Επι­μέ­λεια Πάνος Αλε­πλιώ­της //

Πλη­θαί­νουν οι καταγ­γε­λί­ες και οι δημο­σιεύ­σεις για παρα­βί­α­ση της σει­ράς προ­τε­ραιό­τη­τας από διοι­κη­τι­κούς Διευ­θυ­ντές και υπαλ­λή­λους στα Νοσο­κο­μεία, Γηρο­κο­μεία, Κέντρα Υγεί­ας σε πολ­λές πόλεις της Σου­η­δί­ας. Η προ­τε­ραιό­τη­τα στον εμβο­λια­σμό αφο­ρά στο νοση­λευ­τι­κό προ­σω­πι­κό και γίνε­ται κατά­χρη­ση ιδιαί­τε­ρα από τους Διευθυντές.

Μια ακό­μη είδη­ση που αφο­ρά την πόλη του Γκέ­τε­μποργκ, δεύ­τε­ρη μεγα­λύ­τε­ρη της Σου­η­δί­ας. Το Νοσο­κο­μείο της πόλης ανέ­θε­σε σε ιδιω­τι­κά εργα­στή­ρια να πραγ­μα­το­ποι­ή­σουν τους εμβο­λια­σμούς του νοση­λευ­τι­κού προ­σω­πι­κού. Οι κωδι­κοί εισό­δου στην ηλε­κτρο­νι­κή σελί­δα διε­έ­ρευ­σαν με συνέ­πεια πολ­λοί, χωρίς να είναι νοση­λευ­τές, να εμβο­λιά­ζο­νται. Η ιδιω­τι­κή εται­ρεία πλη­ρώ­νε­ται ανά εμβο­λια­σμό και δεν νοιά­ζε­ται να ελέγ­ξει την ταυ­τό­τη­τα αυτού που κάνει την αίτηση.

Έτσι όλα καλά και στο μέτω­πο της δια­φθο­ράς στην «σοσια­λι­στι­κή μοναρ­χία» του Βορρά!

Η φωτο­γρα­φία είναι από την σελί­δα «των φίλων του ΚΚ Σου­η­δί­ας» SKP με σχό­λια για την «εντι­μό­τη­τα των Σου­η­δών Διευθυντών».

Πάνε καλά αυτοί οι Σουηδοί;

 

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο