Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σουηδικές Εκλογές 9 Σεπτεμβρίου και ψηφοδέλτια

Από την προη­γου­μέ­νη Τετάρ­τη και μέχρι τις εκλο­γές μπο­ρεί κανείς να ψηφί­σει στις Σου­η­δι­κές εκλο­γές σε μερι­κά εκλο­γι­κά κέντρα και μέσω ταχυ­δρο­μεί­ου, αλλιώς κανο­νι­κά την ημέ­ρα των εκλο­γών στις 9 Σεπτέμ­βρη με την εκλο­γι­κή κάρ­τα που έχει ήδη έρθει με το ταχυ­δρο­μείο σε όλους που μένουν στην Σου­η­δία , με Σου­η­δι­κή ταυ­τό­τη­τα ή με το διαβατήριο.

Μόνο αυτοί που είναι και Σου­η­δοί υπή­κο­οι μπο­ρούν να ψηφί­σουν στις Εθνι­κές εκλο­γές   κι οι υπό­λοι­ποι στις δημο­τι­κές και περιφερειακές.

Το ΚΚ Σου­η­δί­ας (SKP) κατε­βαί­νει στις βου­λευ­τι­κές εκλο­γές σε όλη την Σου­η­δία, στις περι­φε­ρεια­κές στη Στοκ­χόλ­μη και στο Skåne και στις δημο­τι­κές εκλο­γές στο Μάλ­με και στην Ουψάλα.

Όσοι θέλουν μπο­ρούν να παραγ­γεί­λουν ψηφο­δέλ­τια είτε μέσω του SKP μπαί­νο­ντας στην σελί­δα τους είτε μέσω των κομ­μα­τι­κών οργα­νώ­σε­ων του ΚΚΕ στη Σου­η­δία, ανα­κοι­νώ­νει το ΚΚΕ Σουηδίας.

Υπάρ­χουν ψηφο­δέλ­τια του SKP στην πρε­σβεία της Σου­η­δί­ας στην Αθή­να καθώς και στα Σου­η­δι­κά προ­ξε­νεία στη Θεσ­σα­λο­νί­κη, Ρόδο, Ηρά­κλειο και Χανιά για αυτούς που βρί­σκο­νται Ελλά­δα και είναι υπήκοοι.

Εαν δεν βρε­θούν ψηφο­δέλ­τια αρκεί να γρά­ψει κανείς  Sveriges Kommunistiska Parti στο λευ­κό και μετράει.

Σου­η­δία: Εκλο­γές ενί­σχυ­σης του Κεφα­λαί­ου και του Ιμπεριαλισμού

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο