Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σπύρος Χαλβατζής: «Το Πολυτεχνείο είναι εδώ ΔΕΝ συμβιβάζεται ΔΕΝ υποκλίνεται ΔΕΝ συνθηκολογεί»

Ο Σπύ­ρος Χαλ­βα­τζής πρό­ε­δρος στo Σύν­δε­σμο Φυλα­κι­σθέ­ντων & Εξο­ρι­σθέ­ντων Αντι­στα­σια­κών (ΣΦΕΑ) στην εκπο­μπή Kontra24 με την Ανα­στα­σία Γιά­μα­λη κάνει ξεκά­θα­ρο και στέλ­νεις «Το Πολυ­τε­χνείο είναι εδώ Είναι όρθιο και απρό­σβλη­το από πάρα πολ­λές υπο­νο­μευ­τι­κές επι­θέ­σεις που δέχε­ται χρό­νια τώρα. Για να περιο­ρι­στεί η επί­δρα­σή του στη συνεί­δη­ση της νέας γενιάς. Το Πολυ­τε­χνείο δεν συμ­βι­βά­ζε­ται δεν υπο­κλί­νε­ται δεν συν­θη­κο­λο­γεί, όσο κι αν ο κ. Χρυ­σο­χο­ΐ­δης, η κυβέρ­νη­ση και πολοί άλλοι τα τελευ­ταία χρό­νια προ­σπά­θη­σαν να το υπονομεύσουν»

Ξεκα­θά­ρι­σε ότι στην ΑΣΟΕ ήταν προ­βο­κά­τσια για προ­κα­λέ­σει τις απα­γο­ρεύ­σεις Δεν ήταν τίπο­τα τυχαίο. Ήταν μια προ­βο­κά­τσια ολκής

Όλα όσα έγι­ναν προ­σι­διά­ζουν με κατα­στά­σεις που ζήσα­με παλαιό­τε­ρα χρό­νια. Προ­πη­λα­κί­ζο­νται βου­λευ­τές, προ­πη­λα­κί­ζε­ται ο ΓΓ του ΚΚΕ. Η κυβέρ­νη­ση της ΝΔ ακο­λου­θεί ένα πολύ επι­κίν­δυ­νο δρό­μο. Μας γυρ­νά πολ­λά χρό­νια πίσω.

Η κυβέρ­νη­ση αδρά­νη­σε οκτώ μήνες πέρα­σαν από το πρώ­το Lockdown και τώρα βγαί­νουν κυβερ­νη­τι­κά στε­λέ­χη με το θρά­σος χιλί­ων πιθή­κων και πετά­νε νού­με­ρα για χιλιά­δες προ­σλή­ψεις για­τρών, νοση­λευ­τών, φτή­νουν δλα­δή κατά­μου­τρα την ελλη­νι­κή κοινωνία.

Κλη­θείς να σχο­λιά­σει αυτό που πολ­λοί στην καθη­με­ρι­νόρ­τη­τά τους λένε ότι και σήμε­ρα χού­ντα έχου­με, ο κ. Χαλ­βα­τζή είπε ότι δε είναι σωστό να κάνου­με συγκρί­σεις που δε στέ­κουν. Η χού­ντα ηταν άλλο πράγ­μα. Σήμε­ρα έχου­με αστι­κή κοι­νο­βου­λευ­τι­κή δημο­κρα­τία. Βέβαια η αστι­κή δημο­κρα­τία εκφρά­ζε­ται και με δικτα­το­ρί­ες και με περιο­ρι­σμό δημο­κρα­τι­κών δικαιω­μά­των και ελευ­θε­ριών. εκφρά­ζε­ται και με νεο­φι­λε­λεύ­θε­ρες ή σοσιαλ­δη­μο­κρα­τι­κές πολι­τι­κές. Το σημα­ντι­κό είναι ο συσχε­τι­σμός που υπάρ­χει κάθε φορά.

«Ο Χικ­μέτ στην Ελλά­δα», του Ηρα­κλή Κακαβάνη

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο