Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στάση εργασίας 11:00–14:00 σε ΗΣΑΠ, μετρό, τραμ

Στά­ση εργα­σί­ας, από τις 11:00 έως τις 14:00, σε ΗΣΑΠ, μετρό και τραμ εξήγ­γει­λαν για σήμε­ρα Παρα­σκευή 19 Νοεμ­βρί­ου, οι εργα­ζό­με­νοι των ΣΤΑΣΥ προ­κει­μέ­νου να παρα­στούν στην κηδεία του συνα­δέλ­φου τους που έχα­σε τη ζωή του σε δυστύ­χη­μα εν ώρα εργασίας.

«Με σεβα­σμό και οδύ­νη στε­κό­μα­στε μπρο­στά στον αδι­κο­χα­μέ­νο συνά­δελ­φο Πέτρο Γιά­μα­λη, που έφυ­γε από κοντά μας σε ώρα εργα­σί­ας, στο δίκτυο της Γραμ­μής 1. Όλοι οι συνά­δελ­φοι του θα τον απο­χαι­ρε­τή­σου­με, την Παρα­σκευή 19/11/2021, στις 12:30 το μεση­μέ­ρι στο Γ’ νεκρο­τα­φείο Αθηνών.

Για να μπο­ρέ­σουν όλοι οι συνά­δελ­φοι να απευ­θύ­νουν τον ύστα­το χαι­ρε­τι­σμό στον Πέτρο πραγ­μα­το­ποιού­με την Παρα­σκευή 19/11/2021 τρί­ω­ρη στά­ση εργα­σί­ας από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00.

Οι εργα­ζό­με­νοι δεν θα ξεχά­σουν ποτέ τον Πέτρο και δεσμεύ­ο­νται ότι θα αγω­νι­στούν για να τιμω­ρη­θούν οι υπεύ­θυ­νοι του άδι­κου χαμού του. Για να είναι ο τελευ­ταί­ος συνά­δελ­φος που θρη­νού­με, ως θύμα στον εργα­σια­κό χώρο του», σημειώ­νε­ται σε ανα­κοί­νω­ση των Σωμα­τεί­ων Εργα­ζο­μέ­νων ΣΤΑΣΥ.

che guevara 008

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο