Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στέλνουν στο δικαστήριο αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας — «Τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξανά συμβεί ούτε από τις πιο αντιδραστικές κυβερνήσεις»

Την κυβέρ­νη­ση καταγ­γέλ­λουν οι συν­δι­κα­λι­στές από το μπλό­κο της Νίκαιας, μετά την κλή­τευ­ση που δέχθη­καν δέκα αγρό­τες, από την Εισαγ­γε­λία Πρω­το­δι­κών Λάρι­σας, για να δικα­στούν την 1η Μάρ­τη σε δίκη ως ηθι­κοί αυτουρ­γοί για την κατά­λη­ψη του οδο­στρώ­μα­τος από τα τρα­κτέρ για τα μπλό­κα που στή­θη­καν από τη Δευ­τέ­ρα στη Νίκαια.

Ο πρό­ε­δρος της Ενω­τι­κής Ομο­σπον­δί­ας Αγρο­τι­κών Συλ­λό­γων Νομού Λάρι­σας Ρίζος Μαρού­δας σημεί­ω­σε ότι πρό­κει­ται για ένα πρω­τό­γνω­ρο περι­στα­τι­κό, υπο­στη­ρί­ζο­ντας ότι είναι «πρώ­τη φορά που μας στέλ­νουν σε δικα­στή­ριο χωρίς να έχει προη­γη­θεί απο­λο­γία, όπως συνη­θί­ζε­ται σε τέτοιες περιπτώσεις».

Ο κ. Μαρού­δας είπε επί­σης ότι στό­χος αυτής της ενέρ­γειας είναι να τρο­μο­κρα­τή­σει τους αγρό­τες που βρί­σκο­νται στα μπλό­κο, αλλά και να ποι­νι­κο­ποι­ή­σει τους αγώνες.

«Τέτοιο περι­στα­τι­κό δεν έχει ξανά συμ­βεί ούτε από τις πιο αντι­δρα­στι­κές κυβερ­νή­σεις σε αυτό το τόπο. Κάποιοι θέλουν να προ­τεί­νουν τον πρω­θυ­πουρ­γό για το βρα­βείο Νόμπελ Ειρή­νης. Εμείς τους προ­τεί­νου­με να δοθεί το «Νόμπελ αυταρ­χι­σμού». Αυτό που έγι­νε δεν πρό­κει­ται να μας πτο­ή­σει. Έχουν δια­λέ­ξει στρα­τό­πε­δο και αυτό το στρα­τό­πε­δο είναι απέ­να­ντί μας» είπε ο κ. Μαρούδας.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο