Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στα ημιτελικά του WTA Finals η Σάκκαρη

Στα ημι­τε­λι­κά του WTA Finals που διε­ξά­γο­νται στη Γουα­δα­λα­χά­ρα προ­κρί­θη­κε η εντυ­πω­σια­κή Μαρία Σάκ­κα­ρη. Η Ελλη­νί­δα πρω­τα­γω­νί­στρια πραγ­μα­το­ποιώ­ντας σπου­δαία εμφά­νι­ση έκαμ­ψε την αντί­στα­ση της Αρί­να Σαμπα­λέν­κα με 2–1 (7–6 (1), 6–7 (6), 6–3) σετ. 

Η Σάκ­κα­ρη πήρε το πρώ­το σετ στο τάι μπρέικ, ενώ έχα­σε το δεύ­τε­ρο με τον ίδιο τρό­πο. Στο καθο­ρι­στι­κό τρί­το σετ η Σάκ­κα­ρη ξεκί­νη­σε με μπρέικ, αλλά η Σαμπα­λέν­κα απά­ντη­σε με δύο μπρέικ και προη­γή­θη­κε με 3–1 σετ. Σε εκεί­νο το σημείο η κορυ­φαία ελλη­νί­δα τενί­στρια ανέ­βα­σε την από­δο­σή της, ήταν αλάν­θα­στη και επι­κρά­τη­σε με 6–3

Ο συναρ­πα­στι­κός αγώ­νας κρά­τη­σε 2 ώρες και 47 λεπτά με την Σάκ­κα­ρη να έχει 8 άσους, 8 διπλά λάθη, 8 μπρέικ και 70.6% κερ­δι­σμέ­νους πόντους σε πρώ­το σερβίς. 

Πλέ­ον η κορυ­φαία Ελλη­νί­δα τενί­στρια θα ανα­με­τρη­θεί με την 25χρονη Εσθο­νή Ανέτ Κοντα­βέιτ (Νο 8 στον κόσμο) για μια θέση στον τελι­κό. Στον άλλο ημι­τε­λι­κό θα ανα­με­τρη­θούν οι Ισπα­νί­δες Γκαρ­μπί­νε Μου­γκου­ρού­θα και η Πάου­λα Μπαντόσα.

vivlio mpelogiannis

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο