Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμπεται ο επικεφαλής της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος

Στην Επι­τρο­πή Κοι­νο­βου­λευ­τι­κής Δεο­ντο­λο­γί­ας της Βου­λής, παρα­πέ­μπε­ται ο επι­κε­φα­λής της Κοι­νο­βου­λευ­τι­κής Ομά­δας της ναζι­στι­κής Χρυ­σής Αυγής, Νίκος Μιχα­λο­λιά­κος, με πρό­τα­ση του προ­έ­δρου της Βου­λής, Νίκου Βούτση.

Ο πρό­ε­δρος του Σώμα­τος, σε συνέ­χεια επι­στο­λής του προς την Επι­τρο­πή Δεο­ντο­λο­γί­ας, με την οποία ζητού­σε την παρα­πο­μπή των βου­λευ­τών Ηλία Κασι­διά­ρη και του Πανα­γιώ­τη Ηλιό­που­λου, απέ­στει­λε σήμε­ρα στην Επι­τρο­πή νέα επι­στο­λή με τα πρα­κτι­κά από την τοπο­θέ­τη­ση του Νίκου Μιχα­λο­λιά­κου, χθες, στην Ολο­μέ­λεια, όπου ο γγ της ΧΑ όχι μόνο φάνη­κε να παρέ­χει πλή­ρη κάλυ­ψη στους βου­λευ­τές του ως προς το ζήτη­μα που ανέ­κυ­ψε με τον βου­λευ­τή Μου­στα­φά Μου­στα­φά, αλλά από το βήμα της Βου­λής κάλε­σε τους Έλλη­νες μου­σουλ­μά­νους βου­λευ­τές να προ­βούν σε δήλω­ση για το ποια είναι η πατρί­δα τους.

Η σύγκλη­ση της Επι­τρο­πής Δεο­ντο­λο­γί­ας, στην οποία πλέ­ον παρα­πέ­μπε­ται πλην των Κασι­διά­ρη και Ηλιό­που­λου, ο Νίκος Μιχα­λο­λιά­κος, έχει καθο­ρι­στεί για την ερχό­με­νη Δευ­τέ­ρα στις 13.00.

Ξεπερ­νούν, τα όσα ειπώ­θη­καν «κατά πολύ τα σύνο­ρα της κοι­νο­βου­λευ­τι­κής δεο­ντο­λο­γί­ας και ευπρέ­πειας, του πολι­τι­κού δια­λό­γου, αλλά και τα σύνο­ρα του μίσους και του διχα­σμού», ανα­φέ­ρει στη επι­στο­λή του ο Ν. Βούτσης.

Υπεν­θυ­μί­ζου­με ότι στη συνε­δρί­α­ση της Επι­τρο­πής Εξω­τε­ρι­κών και Άμυ­νας ο χρυ­σαυ­γί­της βου­λευ­τής Ηλί­ας Κασι­ζιά­ρης απο­κά­λε­σε τον βου­λευ­τή του ΣΥΡΙΖΑ Μου­στα­φά Μου­στα­φά πρά­κτο­ρα και κατά­σκο­πο των Τούρ­κων. «Να βγει έξω ο πρά­κτο­ρας, να απο­χω­ρή­σει ο Τούρ­κος» ωρυό­ταν ο χρυσαυγίτης

Την ίδια ώρα, όμως, από το βήμα της Ολο­μέ­λειας, ο βου­λε­τής της Χρυ­σής Αυγής, Πανα­γιώ­της Ηλιό­που­λος, δήλω­νε ότι «χθες στην Επι­τρο­πή, σε μία απόρ­ρη­τη συνε­δρί­α­σή της που θα υπήρ­χε ενη­μέ­ρω­ση από τον κ. Κοτζιά, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τη φαει­νή ιδέα να στεί­λει έναν Τούρ­κο πράκτορα».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο