Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία της 33χρονης που προφυλακίστηκε για την αρπαγή της ανήλικης

Τα στοι­χεία ταυ­τό­τη­τας και φωτο­γρα­φία της 33χρονης που κατη­γο­ρεί­ται για την αρπα­γή της ανή­λι­κης, κοντά σε σχο­λεία στην Κάτω Τού­μπα Θεσ­σα­λο­νί­κης, έδω­σε στη δημο­σιό­τη­τα η ΕΛ.ΑΣ., κατό­πιν διά­τα­ξης της Εισαγ­γε­λί­ας Πρω­το­δι­κών Θεσσαλονίκης.

Σύμ­φω­να με ανα­κοί­νω­ση πρό­κει­ται για την Ειρή­νη Μούρ­θου (του Κοσμά και της Ευαγ­γε­λί­ας), η οποία μετά την απο­λο­γία της ενώ­πιον της α’ τακτι­κής ανα­κρί­τριας Θεσ­σα­λο­νί­κης κρί­θη­κε προ­σω­ρι­νά κρατούμενη.

apagogeas22

Κατά την εισαγ­γε­λι­κή διά­τα­ξη, η συγκε­κρι­μέ­νη δημο­σιο­ποί­η­ση, χρο­νι­κής διάρ­κειας έως 22-12-2020, «απο­σκο­πεί στην προ­στα­σία του κοι­νω­νι­κού συνό­λου, των ανη­λί­κων, των ευά­λω­των ή ανί­σχυ­ρων πλη­θυ­σμια­κών ομά­δων και προς ευχε­ρέ­στε­ρη πραγ­μά­τω­ση της αξί­ω­σης της Πολι­τεί­ας για τον κολα­σμό των παρα­πά­νω αδικημάτων».

Όπως επι­ση­μαί­νε­ται στην ίδια ανα­κοί­νω­ση, για παρο­χή οποιασ­δή­πο­τε πλη­ρο­φο­ρί­ας, οι πολί­τες μπο­ρούν να επι­κοι­νω­νούν με την Υπο­διεύ­θυν­ση Προ­στα­σί­ας Ανη­λί­κων της Διεύ­θυν­σης Ασφά­λειας Θεσ­σα­λο­νί­κης, στα τηλέ­φω­να 2310–388456 και 2310–388458, ενώ εξα­σφα­λί­ζε­ται η ανω­νυ­μία και το απόρ­ρη­το της συνομιλίας.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο