Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στη Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Κουτσούμπας — Θα μιλήσει σε Βελλίδειο και Φεστιβάλ ΚΝΕ

Τρι­ή­με­ρη επί­σκε­ψη στη Θεσ­σα­λο­νί­κη θα πραγ­μα­το­ποι­ή­σει από την Τετάρ­τη ο γενι­κός γραμ­μα­τέ­ας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρης Κου­τσού­μπας, τόσο στο πλαί­σιο της Διε­θνούς Έκθε­σης όσο και με αφορ­μή τις εκδη­λώ­σεις του Φεστι­βάλ ΚΝΕ-Οδη­γη­τή στην συμπρωτεύουσα. 

Την Τετάρ­τη 12 Σεπτέμ­βρη, στις 7 μμ, ο γενι­κός γραμ­μα­τέ­ας του ΚΚΕ θα μιλή­σει σε εκδή­λω­ση στην αίθου­σα «Θεσ­σα­λο­νί­κη» του συνε­δρια­κού κέντρου «Ι. Βελ­λί­δης» παρου­σιά­ζο­ντας τις θέσεις του κόμ­μα­τος για την οικο­νο­μία και τις γενι­κό­τε­ρες εξελίξεις. 

Την Πέμ­πτη 13 Σεπτέμ­βρη στις 10.30 πμ θα παρα­χω­ρή­σει συνέ­ντευ­ξη στην εκπο­μπή «Επι­Κοι­νω­νία» της ΕΡΤ3, ενώ το μεση­μέ­ρι στις 3 μμ θα επι­σκε­φθεί τη βιο­μη­χα­νία ζυμα­ρι­κών «Eurimac» στη Βιο­μη­χα­νι­κή Περιο­χή του Κιλ­κίς και θα μιλή­σει με τους εργαζόμενους. 

Το πρωί της Παρα­σκευ­ής 14 Σεπτέμ­βρη, στις 11.30 πμ θα επι­σκε­φθεί την εται­ρία «Epsilon Net» στην Πυλαία και θα μιλή­σει με τους εργα­ζό­με­νους ενώ το βρά­δυ (9.45 μμ) θα εκφω­νή­σει ομι­λία στο Φεστι­βάλ 100 χρό­νια ΚΚΕ – 50 χρό­νια ΚΝΕ στο πρώ­ην στρα­τό­πε­δο Παύ­λου Μελά στην Σταυρούπολη.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο