Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στη φυλακή και τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση της Ηλιούπολης

Ένας ακό­μη εμπλε­κό­με­νος στην υπό­θε­ση της σεξουα­λι­κής εκμε­τάλ­λευ­σης και κακο­ποί­η­σης της 19χρονης που κρα­τού­νταν αιχ­μά­λω­τη στο σπί­τι του αστυ­νο­μι­κού, στην Ηλιού­πο­λη, πήρε τον δρό­μο για τη φυλα­κή μετά την απο­λο­γία του. Πρό­κει­ται για έναν 32χρονο άνδρα με κατα­γω­γή από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο τρί­τος κατη­γο­ρού­με­νος στην υπό­θε­ση εξώ­θη­σης σε πορ­νεία που κατήγ­γει­λε η νεα­ρή γυναί­κα είχε την ίδια ποι­νι­κή μετα­χεί­ρι­ση με αυτήν που απο­φά­σι­σαν Ανα­κρί­τρια και Εισαγ­γε­λέ­ας τόσο για τον πρω­τα­γω­νι­στή της υπό­θε­σης αστυ­νο­μι­κό όσο και για τον πατέ­ρα της καταγ­γέλ­λου­σας, οι οποί­οι είναι ήδη προ­σω­ρι­νά κρατούμενοι.

Ο 32χρονος, που συνε­λή­φθη μετά την κατά­θε­ση της 19χρονης η οποία έδω­σε στοι­χεία για αυτόν, απο­λο­γή­θη­κε για τις κατη­γο­ρί­ες της εμπο­ρί­ας ανθρώ­που και παρά­βα­σης του νόμου περί ναρ­κω­τι­κών. Σύμ­φω­να με τον δικη­γό­ρο του, Αστέ­ριο Τρια­ντα­φύλ­λου, ο κατη­γο­ρού­με­νος αρνή­θη­κε τις κατη­γο­ρί­ες που του απαγ­γέλ­θη­καν. Ο συνή­γο­ρος ανέ­φε­ρε σε δηλώ­σεις του πως σε «τέτοιου είδους δικο­γρα­φί­ες τα θύμα­τα ποτέ δεν είναι ένα» και συμπλή­ρω­σε: «Σήμε­ρα δεν τελεί­ω­σε κάτι αλλά ξεκινάει».

Να σημειω­θεί τέλος ότι για την ίδια υπό­θε­ση έχει προ­φυ­λα­κι­στεί ο αστυ­νο­μι­κός Δημή­τρης Μπου­γιού­κος, ο οποί­ος επί­σης εξέ­δι­δε την κοπέ­λα και την κακο­ποιού­σε, όπως επί­σης και ο πατέ­ρας της που φέρε­ται να τη βία­ζε από τα 11 της χρόνια.

Στο μετα­ξύ δόθη­καν στη δημο­σιό­τη­τα τα στοι­χεία του 39χρονου που κατη­γο­ρεί­ται ότι εξέ­δι­δε 19χρονη.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο