Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης

Προ­φυ­λα­κι­στέ­ος κρί­θη­κε πριν λίγο ο ηθο­ποιός Πέτρος Φιλιπ­πί­δης ο οποί­ος απο­λο­γή­θη­κε κάτω από άκρα μυστι­κό­τη­τα στην ανα­κρί­τρια για ένα βια­σμό και δύο από­πει­ρες βια­σμού μετά από ισά­ριθ­μες καταγ­γε­λί­ες συνα­δέλ­φων του σε βάρος του.

Ο ηθο­ποιός κλή­θη­κε σε απο­λο­γία από την 15η τακτι­κή ανα­κρί­τρια που διε­νερ­γεί την έρευ­να, απο­λο­γή­θη­κε για το βαρύ κατη­γο­ρη­τή­ριο που αντι­με­τω­πί­ζει, αρνή­θη­κε το σύνο­λο των κατη­γο­ριών, αλλά οι υπε­ρα­σπι­στι­κοί ισχυ­ρι­σμοί του δεν έπει­σαν ανα­κρί­τρια και εισαγ­γε­λέα οι οποί­ες με την από­φα­σή τους του έδει­ξαν το δρό­μο για τη φυλακή.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρίες έχει ήδη συλ­λη­φθεί και κρα­τεί­ται στη ΓΑΔΑ και αύριο ανα­μέ­νε­ται να γίνει η μετα­γω­γή του στις φυλα­κές που θα κρα­τη­θεί. Με βάση τις ίδιες πλη­ρο­φο­ρί­ες αυτές θα είναι οι φυλα­κές της Τρί­πο­λης, στις οποί­ες ήδη κρα­τεί­ται προ­φυ­λα­κι­σμέ­νος για ανά­λο­γα αδι­κή­μα­τα και ο ηθο­ποιός και σκη­νο­θέ­της Δημή­τρης Λιγνάδης.

https://ekdoseis-atexnos.gr/book/%cf%86%cf%8e%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ad%cf%82-%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%82/

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο