Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στη φυλακή ο προπονητής που κατηγορείται για αποπλάνηση δύο ανήλικων κοριτσιών — Εμετικές δηλώσεις του πατέρα του

Στην φυλα­κή οδη­γεί­ται ο 33χρονος προ­πο­νη­τής τένις μετά την απο­λο­γία του για κατη­γο­ρί­ες που αφο­ρούν απο­πλά­νη­ση δύο ανή­λι­κων αθλη­τριών, τα έτη 2015 και 2020.

Ο προ­πο­νη­τής οδη­γή­θη­κε ενώ­πιον του ανα­κρι­τή το μεση­μέ­ρι, αντι­μέ­τω­πος με κατη­γο­ρί­ες που αφο­ρούν κατά­χρη­ση ανη­λί­κων που συμπλή­ρω­σαν τα 14 έτη, κατά συρ­ροή και κατ’ εξα­κο­λού­θη­ση και για γενε­τή­σια πρά­ξη με ανή­λι­κο που συμπλή­ρω­σε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Σύμ­φω­να με στοι­χεία από τη δικο­γρα­φία που σχη­μα­τί­στη­κε σε βάρος του μετά από καταγ­γε­λία της μίας από τις δύο παθού­σες, ο 33χρονος δια­τη­ρού­σε ερω­τι­κές σχέ­σεις με τα ανή­λι­κα κορί­τσια. Σύμ­φω­να με το κορί­τσι που τον κατήγ­γει­λε, οι σε βάρος της πρά­ξεις του κατη­γο­ρού­με­νου διήρ­κε­σαν επί δύο χρό­νια. Η δεύ­τε­ρη παθού­σα, ενή­λι­κη σήμε­ρα, κατέ­θε­σε στους αστυ­νο­μι­κούς ότι επί του­λά­χι­στον πέντε χρό­νια ο προ­πο­νη­τής την αποπλανούσε.

Ο ίδιος αρνεί­ται τις κατη­γο­ρί­ες που του απο­δί­δο­νται, φέρε­ται να ανα­φέ­ρε­ται σε “λάθος” που έκα­νε, ζητώ­ντας να πλη­ρώ­σει “για αυτά που πραγ­μα­τι­κά έκα­νε και όχι για αυτά που του αποδίδονται”.

Ο δικη­γό­ρος του 35χρονου, Χρι­στό­δου­λος Φίλιας, δήλω­σε: “Ο κατη­γο­ρού­με­νος προ­φυ­λα­κί­στη­κε και κατη­γο­ρεί­ται για τρία κακουρ­γή­μα­τα. Τα δύο δεν υφί­στα­νται ενώ η τρί­τη κατη­γο­ρία είναι πλημ­με­λη­μα­τι­κή. Είχε μια σχέ­ση με την πρώ­τη κοπέ­λα, από όταν αυτή ήταν στην ηλι­κία των 17 έως τα 21 της έτη, δεν ήταν προ­πο­νη­τής της και επο­μέ­νως δεν έχει υπάρ­ξει καμία παρά­βα­ση. Με την άλλη κοπέ­λα παρα­δέ­χε­ται ότι είχε σχέ­ση. Δεν ήταν προ­πο­νη­τής της, το κορί­τσι είχε συμπλη­ρώ­σει τα 14 έτη και η παρά­βα­ση είναι πλημμεληματική”.

Πατέρας κατηγορούμενου: «Κανένας βιασμός, είχε μια σχεσούλα»

«Κανέ­νας βια­σμός, είχε μια σχε­σού­λα» με μία από τις δύο 14χρονες ισχυ­ρί­στη­κε ανε­ρυ­θρί­α­στα ο πατέ­ρας του κατη­γο­ρού­με­νου προ­πο­νη­τή τένις αφή­νο­τας άπα­ντες άναυ­δους. αι για να το «τερ­μα­τί­σει» δικαιο­λό­γη­σε το γιό του ότι ενέ­δω­σε για­τί του την «έπε­φταν» μανά­δες και κόρες!!!

Ειδι­κό­τε­ρα, μιλώ­ντας χτες στην εκπο­μπή «Live News», έκα­νε λόγο για καλά οργα­νω­μέ­νη σκευω­ρία σε βάρος του 33χρονου από τον πατέ­ρα της κοπέ­λας, ενώ υπο­στή­ρι­ξε χαρα­κτη­ρι­στι­κά πως το παι­δί του «απλώς είχε μια σχε­σού­λα», χωρίς να γνω­ρί­ζει για πόσο καιρό.

Μάλι­στα, παρα­δέ­χθη­κε ότι ο 33χρονος πήγαι­νε με την 14χρονη στο σπί­τι του, θέλο­ντας να δεί­ξει ότι δεν υπάρ­χει βια­σμός, αλλά συναί­νε­ση. «Δεν είχε βια­σμό, με συναί­νε­ση κάθι­σε το κορίτσι».

Παράλ­λη­λα, έρι­ξε τις ευθύ­νες για την παι­δε­ρα­στία στις αθλή­τριες και στις οικο­γέ­νειες τους. «Δεν είπα ότι είναι αθώ­ος ο γιος μου, έκα­νε τη μ… αυτή, για­τί έχεις τον πει­ρα­σμό δίπλα σου. Λοι­πόν και τα παι­διά του την πέφτα­νε στα ίσα. Ποια μαθή­τρια δεν θέλει τον καθη­γη­τή της που είναι ωραί­ος και άνε­τος. Και ποια οικο­γέ­νεια δεν θέλει έναν καθη­γη­τή για την κόρη της».

Υπο­στή­ρι­ξε ότι ο γιος του έχει ελα­φρυ­ντι­κά, καθώς υπήρ­χε συναί­νε­ση της μαθή­τριας της Β’ Γυμνα­σί­ου. «Όλα τα πιτσι­ρί­κια του την πέφτουν, ακό­μα και μανά­δες, αλλά πόσο να αντι­στα­θεί; Ένα νέο παι­δί πόσο να αντι­στα­θεί; Όταν αφή­νουν τα παι­διά τους, φεύ­γουν και τα τρέ­χει τώρα τέσ­σε­ρις μέρες στη Βουλ­γα­ρία, στα Σκόπια…Φταίμε όλοι μαζί… Δυστυ­χώς φταί­με όλοι μαζί».

Κατ’ εκεί­νον «ο προ­πο­νη­τής είναι αθώ­ος, χωρίς να έχει κάνει ούτε βια­σμό ούτε τίποτα».

vivlio mpelogiannis

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο