Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στις φυλακές Λάρισας οδηγείται ο 54χρονος συζυγοκτόνος

Προ­φυ­λα­κι­στέ­ος με τη σύμ­φω­νη γνώ­μη εισαγ­γε­λέα και ανα­κρι­τή κρί­θη­κε μετά την απο­λο­γία του ο 54χρονος συζυ­γο­κτό­νος που εκτέ­λε­σε εν ψυχρώ την 43χρονη γυναί­κα του την περα­σμέ­νη Τρί­τη στην ταβέρ­να του αδερ­φού της, στον παρα­λια­κό οικι­σμό της Σωτη­ρί­τσας του δήμου Αγιάς.

Ο δικη­γό­ρος του καθ’ ομο­λο­γί­αν δρά­στη, Κ. Γαλα­νός, μετά την ολο­κλή­ρω­ση της δια­δι­κα­σί­ας, τόνι­σε ότι οι υπε­ρα­σπι­στι­κοί ισχυ­ρι­σμοί του μειω­μέ­νου κατα­λο­γι­σμού, αλλά και του βρα­σμού ψυχι­κής ορμής δεν εκτι­μώ­νται στο στά­διο της ανά­κρι­σης, αλλά στο Δικα­στή­ριο. “Ελπί­ζου­με αυτοί οι ισχυ­ρι­σμοί που κατα­θέ­σα­με θα γίνουν δεκτοί στο Δικα­στή­ριο και θα υπάρ­ξει επιεί­κια από το νόμο, αφού θα εμπί­πτει σε ειδι­κό­τε­ρες δια­τά­ξεις του Ποι­νι­κού Κώδικα”.

Ο κατη­γο­ρού­με­νος θα μετα­φερ­θεί στις φυλα­κές Λάρι­σας, λόγω των πυρ­κα­γιών στην Αττι­κή. Οσον αφο­ρά τέλος την ηχο­γρά­φη­ση του περι­στα­τι­κού από τον δρά­στη, ο συνή­γο­ρος του σημεί­ω­σε ότι “το έκα­νε μόνο και μόνο για να δια­πι­στω­θούν τα άσχη­μα λόγια και η απα­ξί­ω­ση της θανού­σης προς τα ανή­λι­κα παι­διά της”. Το συγκε­κρι­μέ­νο ηχη­τι­κό, πρό­σθε­σε ο κ. Γαλα­νός από το κινη­τό του πελά­τη του έχει συμπε­ρι­λη­φθεί στην δικογραφία.

Εν τω μετα­ξύ με από­φα­ση του Εισαγ­γε­λέα της Λάρι­σας η επι­μέ­λεια του ανή­λι­κου 13χρονου παι­διού της οικο­γέ­νειας δίνε­ται στα δύο ενή­λι­κα αδέλ­φια της οικογένειας.

Πηγή: 902.gr

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο