Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Στον αέρα» το ανανεωμένο www.kke.gr

«Στον αέρα» βρί­σκε­ται η ανα­νε­ω­μέ­νη έκδο­ση της επί­ση­μης ιστο­σε­λί­δας του ΚΚΕ, www.kke.gr.

Στην ιστο­σε­λί­δα μπο­ρεί κανείς να βρει συνε­ντεύ­ξεις και δηλώ­σεις του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημή­τρη Κου­τσού­μπα, ανα­κοι­νώ­σεις του ΠΓ και της ΚΕ, σχό­λια και δελ­τία τύπου του Γρα­φεί­ου Τύπου του Κόμματος.

Επί­σης το Πρό­γραμ­μα και το Κατα­στα­τι­κό του ΚΚΕ, καθώς και τις Θέσεις και Απο­φά­σεις των Συνε­δρί­ων του Κόμματος.

Ιδιαί­τε­ρη θέση έχει η ενό­τη­τα της Ιστο­ρί­ας, που θα περι­λαμ­βά­νει τις εκθέ­σεις και τις στιγ­μές από την ηρω­ι­κή δρά­ση του ΚΚΕ υπό το φως πλού­σιου αρχεια­κού υλι­κού καθώς και των συμπε­ρα­σμά­των από την 100χρονη και πλέ­ον ιστο­ρία του ΚΚΕ και η οποία θα εμπλου­τί­ζε­ται διαρκώς.

Επι­πλέ­ον μπο­ρεί κανείς να περι­η­γη­θεί στο σύνο­λο της δρα­στη­ριό­τη­τας του ΚΚΕ μέσα από τις ενό­τη­τες που υπάρ­χουν όπως: Εργα­τι­κή τάξη, αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νοι, αγρό­τες, Αντι­ι­μπε­ρια­λι­στι­κή δρά­ση, Λαϊ­κές Ελευ­θε­ρί­ες και Δικαιο­σύ­νη, Κατά των Ναρ­κω­τι­κών, Τοπι­κή Διοί­κη­ση, Νεο­λαία, Βου­λή, Πολι­τι­κή Προ­στα­σία, Μετα­νά­στες – Πρό­σφυ­γες, ΕΕ, Παι­δεία, Αθλη­τι­σμός, Τέχνη — Δημιουρ­γία, Ιστο­ρία, Γυναί­κα, Ένο­πλες Δυνά­μεις και Σώμα­τα Ασφα­λεί­ας, Διε­θνή, Οικο­νο­μία, Υγεία – Πρό­νοια, Περι­βάλ­λον, Ευρωβουλή.

Ξεχω­ρι­στή θέση κατέ­χει η δρα­στη­ριό­τη­τα του Κόμ­μα­τος για τις επό­με­νες μέρες.

Επί­σης μπο­ρεί κάποιος να δει τις αφί­σες και τις ανα­κοι­νώ­σεις που έχει κυκλο­φο­ρή­σει το ΚΚΕ.

Η ιστο­σε­λί­δα έχει απευ­θεί­ας παρα­πο­μπές στις 11 ξενό­γλωσ­σες εκδό­σεις της διε­θνούς ιστο­σε­λί­δας του Κόμματος.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο