Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στον τελικό του Ostrava Open η Σάκκαρη

Στον τελι­κό του Ostrava Open προ­κρί­θη­κε η Μαρία Σάκ­κα­ρη, αφού στα ημι­τε­λι­κά επι­κρά­τη­σε της Πολω­νής Ίγκα Σφιό­ντεκ, Νο1 του ταμπλό και Νο6 της παγκό­σμιας κατάταξης.

Η Ελλη­νί­δα τενί­στρα ανα­δεί­χθη­κε νική­τρια μετά από ένα δυνα­τό αγώ­να επί τις 20χρονης Πολω­νής με 6–4, 7–5 και πλέ­ον βρί­σκε­ται κοντά στο μεγά­λο στό­χο της που είναι η κατά­κτη­ση του τίτλου, ενώ παράλ­λη­λα έκα­νε ένα ακό­μη μεγά­λο βήμα για να βρε­θεί την επό­με­νη εβδο­μά­δα στο Top 10 του κόσμου.

Ήταν η δεύ­τε­ρη εφε­τι­νή νίκη της Σάκ­κα­ρη επί της Σφιό­ντεκ, την οποία είχε νική­σει και στα προη­μι­τε­λι­κά του Roland Garros τον Ιού­νιο. Επί­σης, αυτή ήταν η έβδο­μη νίκη απέ­να­ντι σε Top 10 παί­κτρια και η 34η συνο­λι­κά νίκη της στη χρο­νιά (34–15).

Σήμε­ρα το μεση­μέ­ρι (26/09, 15:30), η εκπλη­κτι­κή εφέ­τος 26χρονη Ελλη­νί­δα, που είχε ως μεγά­λο όπλο της κατά της Σφιό­ντεκ το καλό της σερ­βίς, θα αγω­νι­στεί στον τρί­το τελι­κό της καριέ­ρας της και θα διεκ­δι­κή­σει τον δεύ­τε­ρο τίτλο της, απέ­να­ντι στην Ανέτ Κονταβέιτ.

Ν. Μπε­λο­γιάν­νης Ν. Πλου­μπί­δης – Στο σπί­τι των ηρώων

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο