Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στους 23 οι νεκροί — Κατέληξε άνδρας στην Ξάνθη

Μεγα­λώ­νει η λίστα με τους νεκρούς από τον κορο­ναϊό, καθώς ένα ακό­μη άτο­μο έχα­σε τη ζωή του. Όπως έγι­νε γνω­στό πρό­κει­ται για έναν 46χρονο στρα­τιω­τι­κό από την Ξάν­θη με υπο­κεί­με­να νοσήματα.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, ο 46χρονος ανθυ­πα­σπι­στής τεχνι­κού νοση­λευό­ταν εδώ και αρκε­τές ημέ­ρες δια­σω­λη­νω­μέ­νος στο νοσο­κο­μείο της Αλεξανδρούπολης.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι ένας ηλι­κιω­μέ­νος από την Ξάν­θη έχα­σε χθες τη ζωή του, από τον κορο­ναϊό. Για το λόγο καθώς και ότι στην περιο­χή κατα­γρά­φη­καν εννέα κρού­σμα­τα, χωρίς να έχει κατα­στεί γνω­στή η πηγή μετά­δο­σης, οδή­γη­σε την κυβέρ­νη­σης στην από­φα­ση να θέσει σε καρα­ντί­να μια ολό­κλη­ρη κοινότητα.

Συγκε­κρι­μέ­να σε καρα­ντί­να μπή­κε από χθες το από­γευ­μα  η κοι­νό­τη­τα Εχί­νου του δήμου Μύκης στην Ξάν­θη, όπου για δύο εβδο­μά­δες απα­γο­ρεύ­ε­ται οποια­δή­πο­τε έξο­δος από το σπί­τι, μετά τη δια­πί­στω­ση πολύ υψη­λού κιν­δύ­νου μετά­δο­σης του κοροναϊού.

Στη συγκε­κρι­μέ­νη περιο­χή έχουν κατα­γρα­φεί 9 κρού­σμα­τα, για τα οποία δεν έχει κατα­στεί γνω­στή η πηγή μετάδοσης.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο