Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στοχοποιεί η Χρυσή Αυγή;

Η απαλ­λα­γή της Χρυ­σής Αυγής από τα εγκλή­μα­τά της, έτσι όπως το τοπο­θέ­τη­σε στην πρό­τα­σή της η εισαγ­γε­λέ­ας, έχει προ­κα­λέ­σει πολ­λές αντι­δρά­σεις. Στην κα εισαγ­γε­λέα απά­ντη­σε η δικη­γό­ρος της οικο­γέ­νειας Φύσ­σα, κατά τη δικά­σι­μο της περα­σμέ­νης Τετάρτης.

Στην κα εισαγ­γε­λέα απά­ντη­σε και ο δικη­γό­ρος των Αιγυ­πτί­ων ψαρά­δων, θυμά­των, επί­σης, της Χρυ­σής Αυγής. «…Η εισαγ­γε­λι­κή πρό­τα­ση αγνό­η­σε παντε­λώς την έννοια της στο­χο­ποί­η­σης όπως
την ανα­φέ­ρει το βού­λευ­μα και όπως εισφέρ­θη­κε από τόσους μάρ­τυ­ρες. Η Χ.Α. σπά­νια στο­χο­ποιεί άτο­μα, η Χ.Α. στο­χο­ποιεί ομά­δες πλη­θυ­σμού (μετα­νά­στες, αναρ­χι­κούς, αρι­στε­ρούς) και όταν νιώ­θει δυνα­τή ακό­μα και δεξιούς… Δεν ασχο­λιό­ταν ο Μιχα­λο­λιά­κος για το αν θα χτυ­πη­θεί ειδι­κά ο Αμπου­ζίντ Εμπά­ρακ, ο Σαχ­ζάτ Λουκ­μαν ή ο Μηλια­ρά­κης, αυτό ήταν δου­λειά του Παντα­ζή, του Στερ­γιό­που­λου και του Σια­τού­νη. Τη Χ.Α. την ενδιέ­φε­ρε να χτυ­πιού­νται μετα­νά­στες και ιδε­ο­λο­γι­κοί αντί­πα­λοι όταν το επέ­τρε­παν οι συν­θή­κες για να χτί­ζε­ται το βίαιο και δυνα­μι­κό προ­φίλ του κόμματος».

Πηγή: Χαραυ­γή

kke sxolio dikigoroi

 

fussas1 roupakias7
antidrasi magdas fussa protasi eiggelea sti diki xrusis augis
Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο