Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στο δρόμο πετά 35 εργαζόμενους του «Sport24 Radio 103,3» η εργοδοσία εργοδοσία του «24 Media»

Στο δρό­μο θα βρε­θούν 35 εργα­ζό­με­νοι στο ραδιο­φω­νι­κό σταθ­μό στο δρό­μο «Sport24 Radio 103,3» που ‑όπως ανα­κοι­νώ­θη­κε- στα­μα­τά τη λει­τουρ­γία του. Η ανα­κοί­νω­ση έγι­νε από τον διευ­θυ­ντή του σταθ­μού με παρέμ­βα­ση του σε εκπο­μπή που μετα­δι­δό­ταν «ζωντα­νά».

Να μην γίνουν απο­λύ­σεις επι­ση­μαί­νει σε ανα­κοί­νω­ση το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ καλώ­ντας τις Ενώ­σεις του κλά­δου να παρέμβουν.

Ανα­λυ­τι­κά η ανακοίνωση:

«Αιφ­νι­δια­στι­κά, κυριο­λε­κτι­κά στον αέρα, ανα­κοι­νώ­θη­κε από την εργο­δο­σία του Ομί­λου “24 Media”, η ορι­στι­κή παύ­ση λει­τουρ­γί­ας του ραδιο­φω­νι­κού Σταθ­μού “Sport 24”, με πρό­σχη­μα την παύ­ση των αθλη­τι­κών εκδη­λώ­σε­ων. Οι εργα­ζό­με­νοι ενη­με­ρώ­θη­καν ότι μέσα στην επό­με­νη εβδο­μά­δα θα πλη­ρω­θούν, χωρίς να τους γνω­στο­ποι­η­θεί αν η κατα­βο­λή αφο­ρά απο­ζη­μιώ­σεις ή τυχόν άλλες οφει­λές μισθο­δο­σί­ας. Η αντερ­γα­τι­κή αυτή ενέρ­γεια αφή­νει 35 εργα­ζό­με­νους στο δρό­μο, ενώ η παν­δη­μία κορυφώνεται.

Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ εκφρά­ζει την αλλη­λεγ­γύη του στους απο­λυ­θέ­ντες εργα­ζό­με­νους κατα­δι­κά­ζο­ντας την αντερ­γα­τι­κή ενέρ­γεια της εργο­δο­σί­ας “24 Media”. Καταγ­γέλ­λει την εργο­δο­σία και καλεί άμε­σα τις Ενώ­σεις όλες οι Ενώ­σεις του Κλά­δου να απαι­τή­σουν την ακύ­ρω­ση των απο­λύ­σε­ων τώρα, παρεμ­βαί­νο­ντας με κάθε πρό­σφο­ρο τρό­πο τόσο προς την εργο­δο­σία, όσο και προς το υπουρ­γείο Εργα­σί­ας που ως τώρα μόνο αντερ­γα­τι­κές Πρά­ξεις Νομο­θε­τι­κού Περιε­χο­μέ­νου επεξεργάζεται.

Σε κάθε άλλη περί­πτω­ση μένει ανοι­χτός ο δρό­μος σε όλες τις επι­χει­ρή­σεις ΜΜΕ που είτε κατέ­χουν απο­κλει­στι­κά μέσα αθλη­τι­κού περιε­χό­με­νου είτε δια­τη­ρούν αθλη­τι­κά τμή­μα­τα, είτε και άλλου περιε­χο­μέ­νου Μέσα Ενη­μέ­ρω­σης, να ακο­λου­θή­σουν την ίδια κατεύ­θυν­ση αφή­νο­ντας στο δρό­μο εκα­το­ντά­δες εργα­ζό­με­νους όλων των ειδι­κο­τή­των στα ΜΜΕ.

Δεν περι­μέ­νου­με ούτε στιγ­μή! Τώρα είναι η ώρα για αντί­στα­ση και αντε­πί­θε­ση με συλ­λο­γι­κό­τη­τα και αλλη­λεγ­γύη. Κανέ­νας μόνος του, τα στό­μα­τά μας πίσω από τις μάσκες έχουν φωνή! Καλού­με τους εργα­ζό­με­νους του κλά­δου να εκφρά­σουν την αλλη­λεγ­γύη τους στους απο­λυ­θέ­ντες συναδέλφους.

Αρκε­τά πλη­ρώ­σα­με τις κρί­σεις και τη σαπί­λα του συστή­μα­τός τους που νοιά­ζε­ται απο­κλει­στι­κά για κέρ­δη του κεφα­λαί­ου! Τώρα έχου­με πεί­ρα. Σε εμάς επέ­βα­λαν να πλη­ρώ­σου­με την προη­γού­με­νη 10ετή οικο­νο­μι­κή κρί­ση τους, δεν θα πλη­ρώ­σου­με και τη νέα που είναι εδώ. Ετοι­μό­τη­τα, οργά­νω­ση, αντί­στα­ση, δρά­ση για το δίκιο μας για τη ζωή μας!»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο