Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στο ΕΣΡ κατήγγειλε τις απαράδεκτες δηλώσεις Πορτοσάλτε η Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό — Τουρισμό

Λίγες ώρες μετά τον θάνα­το δια­νο­μέα στη Θεσ­σα­λο­νί­κη, ο «ΣΚΑΪ» (ο οποί­ος στην πολυ­ή­με­ρη απερ­γία των εργα­ζο­μέ­νων της COSCO αρκέ­στη­κε στο να «φιλο­ξε­νή­σει» μόνο την άπο­ψη εκπρο­σώ­που του εργο­δο­τι­κού σωμα­τεί­ου που ζητού­σε «να ανοί­ξει το λιμά­νι»), έβγα­λε από τη φαρέ­τρα του το σύνη­θες όπλο του… τον Άρη Πορτοσάλτε.

Ο γνω­στός και μη εξαι­ρε­τέ­ος, για τις από­ψεις του, «δημο­σιο­γρά­φος» προ­κά­λε­σε ξανά οργή…

Ενώ ακό­μα δεν είχαν στε­γνώ­σει τα δάκρυα των εργα­ζο­μέ­νων για τον θάνα­το του συνα­δέλ­φου τους δια­νο­μέα, ο Πορ­το­σάλ­τε δήλω­σε «ότι υπάρ­χει θέμα με τη συμπε­ρι­φο­ρά των δια­νο­μέ­ων» και «οι φίλοι που οδη­γούν μοτο­σι­κλέ­τα να απο­φα­σί­σουν. Θα κοι­τά­με δεξιά, θα κοι­τά­με αρι­στε­ρά;», ρίχνο­ντας ευθύ­νες εμμέ­σως πλην σαφώς στα ίδια τα θύματα.

«Τέτοιου είδους τοπο­θε­τή­σεις προ­σβάλ­λουν τους χιλιά­δες εργα­ζό­με­νους του κλά­δου μας αλλά και το κοι­νό αίσθη­μα», σημειώ­νει η Ομο­σπον­δία Εργα­ζο­μέ­νων στον Επι­σι­τι­σμό — Του­ρι­σμό η οποία προ­χώ­ρη­σε σε καταγ­γε­λία στο Εθνι­κό Συμ­βού­λιο Ραδιο­τη­λε­ό­ρα­σης (ΕΣΡ) για το θέμα. Οι εργα­ζό­με­νοι θα δώσουν αγω­νι­στι­κή απά­ντη­ση με τη συμ­με­το­χή τους στην απερ­γία του κλά­δου στις 9 Νοέμβρη.

Πηγή: 902.gr

vivlio mpelogiannis

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο