Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στο Νοσοκομείο Χανίων έδωσαν ραντεβού για εξετάσεις το 2022!

Καθη­με­ρι­νά τα περι­στα­τι­κά που δεί­χνουν την τρα­γι­κή κατά­στα­ση στις υπη­ρε­σί­ες Υγεί­ας πουθ λαμ­βά­νουν οι ολί­τες και της απα­ρά­δε­κτης κατά­στα­σης σε νοσο­κο­μεία και άλλες δομές Υγεί­ας.  Μόλις προ­χθές πάλι στην επι­και­ρό­τη­τα η έλλει­ψη κρε­βα­τιών σε ΜΕΘ. Δεν βρέ­θη­κε κρε­βά­τι για τους εγκαυ­μα­τί­ες στη Motor Oil, με απο­τέ­λε­σμα να νοση­λευ­τούν σε Μονά­δα Αυξη­μέ­νης Φρο­ντί­δας (ΜΑΦ), η οποία όμως δεν αντα­πο­κρι­νό­ταν στη βαρύ­τη­τα των περι­στα­τι­κών.

Σήμε­ρα η περί­πτω­ση γυναί­κας που θέλη­σε να κλεί­σει εξε­τά­σεις στο νοσο­κο­μείο Χανί­ων τις οποί­ες θα κάνει, αλλά μετά από δύο χρό­νια, δηλα­δή τον Φεβρουά­ριο του 2022.

Σύμ­φω­να με το zarpanews.gr, που δημο­σιεύ­ει και το φωτο­γρα­φι­κό υλι­κό, μια ηλι­κιω­μέ­νη γυναί­κα ζήτη­σε να κάνει γαστρο­σκό­πη­ση και κολο­νο­σκό­πη­ση στο νοσο­κο­μείο Χανίων.

Όπως ανέ­φε­ρε σε επι­κοι­νω­νία με το zarpanews.gr η κόρη της, στην αρχή πίστε­ψε ότι επρό­κει­το για τυπο­γρα­φι­κό λάθος και επι­κοι­νώ­νη­σε με το νοσο­κο­μείο απλά για να λάβει επι­βε­βαί­ω­ση της απο­γοη­τευ­τι­κής πραγματικότητας.

iatriko rantevou

Μάλι­στα, όταν η μητέ­ρα της πήγε να κλεί­σει εξε­τά­σεις, έδει­ξε χαρά, καθώς είδε ότι θα τις κάνει τον μήνα Φεβρουά­ριο. Όταν όμως πήγε σπί­τι, είδαν με τον αδερ­φό της ότι το ραντε­βού είχε κλει­στεί για το 2022.

Η αντί­δρα­ση της ίδιας:

«Όταν μου το είπε, σκέ­φτη­κα να κλά­ψω ή να γελά­σω; Λοι­πόν γέλα­σα πολύ, μα πάρα πολύ. Και όχι για­τί ήταν αστείο, αλλά μόνο ως αστείο μπο­ρεί κανείς να το εκλά­βει για να μην θυμώ­σει πολύ. Και είναι μέχρι να τύχει στον καθέ­να και να δει ποιο πραγ­μα­τι­κά είναι το σύστη­μα υγεί­ας για το οποίο πλη­ρώ­νου­με αδρά και παχυ­λά όλοι μας. Αυτή είναι η κατά­στα­ση στον χώρο της υγεί­ας και όχι μόνο, τα προ­βλή­μα­τα είναι τερά­στια και επει­δή δεν τα φωνά­ζου­με καθη­με­ρι­νά δε σημαί­νει πως δεν υπάρχουν.»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο