Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συγκέντρωση ΓΣΕΕ 12μ …λαοθάλασσα (ΦΩΤΟ)

Από τη συγκέ­ντρω­ση της ΓΣΕΕ, της συν­δι­κα­λι­στι­κής μαφί­ας μέσα στο εργα­τι­κό κίνη­μα που επι­χει­ρεί τη μετάλ­λα­ξη των συν­δι­κά­των σε μηχα­νι­σμούς προ­ώ­θη­σης της στρα­τη­γι­κής των επι­χει­ρη­μα­τι­κών ομί­λων.  Από τη συγκέ­ντρω­ση αυτών που κηρύσ­σουν το συμ­βι­βα­σμό και την υπο­τα­γή. Αυτών που θέλουν το εργά­τη αδρα­νή, το εργα­τι­κό κίνη­μα χωρίς δύνα­μη, για­τί αυτό θέλουν τα αφε­ντι­κά που έχουν φρο­ντί­σει να βάλουν τους ανθρώ­πους τους στα εργα­τι­κά σωμα­τεία. Δεν είναι τυχαίο ότι σήμε­ρα η ΓΣΕΕ στη­ρί­ζε­ται από το σύνο­λο της αστι­κής τάξης

Οι φωτο­γρα­φί­ες απο­τυ­πώ­νουν την πραγματικότητα.

gsee33 gsee34

gsee1 gsee2 gsee3

Η… επι­τυ­χία της απερ­για­κής συγκέ­ντρω­σης δια­φά­νη­κε και από το χρό­νο ρεκόρ που αυτή διήρ­κε­σε. Περί­που 8 λεπτά! Τόση ήταν η διάρ­κεια των δύο ομι­λιών από συν­δι­κα­λι­στές της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ από το Εργα­τι­κό Κέντρο Αθήνας.

Αν ο εργά­της θέλει να κερ­δί­σει αυτό που δικαιού­ται πρέ­πει πρώ­τα από όλα να έχει εργα­τι­κά συν­δι­κά­τα, μαζι­κά και με στό­χους τέτοιους που θα βάζει στό­χους τέτοιους που θα προ­α­σπί­ζο­νται την ίδια του τη ζωή.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο