Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από το Δήμο Πετρούπολης  για τους πληγέντες του Δήμου Ραφήνας — Πικερμίου

Ο Δήμος Πετρού­πο­λης και ο δήμαρ­χος Βαγ­γέ­λης Σίμος εκφρά­ζουν τα ειλι­κρι­νά τους συλ­λυ­πη­τή­ρια σε όσους έχα­σαν τους δικούς τους ανθρώ­πους καθώς και την απέ­ρα­ντη θλί­ψη και συμπα­ρά­στα­σή τους στους τραυ­μα­τί­ες και σε όσους έχουν μεί­νει άστε­γοι με κατε­στραμ­μέ­νες τις περιου­σί­ες τους.

Ταυ­τό­χρο­να προ­χω­ρά άμε­σα στην έμπρα­κτη έκφρα­ση αλλη­λεγ­γύ­ης στους συναν­θρώ­πους μας που χρειά­ζο­νται αυτή τη στιγ­μή βοήθεια.

Σε αυτό το πλαί­σιο καλεί τους Πετρου­πο­λιώ­τες να στα­θούν δίπλα στους κατοί­κους των πλη­γέ­ντων περιο­χών και να αντα­πο­κρι­θούν στο κάλε­σμα της Κοι­νω­νι­κής Υπη­ρε­σί­ας του δήμου για τη συγκέ­ντρω­ση ειδών πρώ­της ανά­γκης. Επί­σης καλεί τους μαζι­κούς φορείς και τους συλ­λό­γους της πόλης να αντα­πο­κρι­θούν στο κάλε­σμα και να προ­χω­ρή­σουν σε άμε­ση ενη­μέ­ρω­ση των μελών τους.

Η συγκέ­ντρω­ση των ειδών θα γίνει στο δημο­τι­κό κτί­ριο, στην οδό 25ης Μαρ­τί­ου 164 (δίπλα στο θερι­νό κινη­μα­το­γρά­φο) από την Τρί­τη 24 Ιού­λη μέχρι και την Παρα­σκευή 27 Ιού­λη και ώρες 8.00 με 15.00 και 18.00 με 21.00.

Είδη που χρειάζονται:
Εμφια­λω­μέ­νο νερό

Τρό­φι­μα (κον­σέρ­βες, φρυ­γα­νιές, μπι­σκό­τα, γάλα μακράς διαρ­κεί­ας, μακα­ρό­νια κλπ.)

Φάρ­μα­κα (γάζες, επι­δέ­σμους, «Βetadine», οξυ­ζε­νέ, παυσίπονα).

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο