Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συγκέντρωση τη Δευτέρα στο Εφετείο — Να επιβληθούν οι ανώτατες ποινές στους ναζί

«Να επι­βλη­θούν οι ανώ­τε­ρες ποι­νές στους εγκλη­μα­τί­ες της Χρυ­σής Αυγής», απαι­τούν συν­δι­κά­τα και ομο­σπον­δί­ες που καλούν σε συγκέ­ντρω­ση τη Δευ­τέ­ρα 12 Οκτώ­βρη, στις 9.30 π.μ., έξω από το Εφετείο.

Όπως σημειώ­νουν σε σχε­τι­κό κάλε­σμα οι: Ομο­σπον­δία Οικο­δό­μων, Ομο­σπον­δία Εργα­ζο­μέ­νων στο Φάρ­μα­κο, Ομο­σπον­δία Εργα­ζο­μέ­νων στα Τρό­φι­μα — Ποτά και το Συν­δι­κά­το Μετάλ­λου Αττι­κής και Ναυ­πη­γι­κής Βιομηχανίες:

«Αύριο το πρωί συνε­χί­ζε­ται η δια­δι­κα­σία στο Εφε­τείο της Αθή­νας για τον κατα­λο­γι­σμό των ποι­νών των εγκλη­μα­τιών της Χρυ­σής Αυγής. Η κατα­δί­κη της νεο­να­ζι­στι­κής, εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης της Χρυ­σής Αυγής πρέ­πει να συνο­δευ­τεί με τις ανώ­τε­ρες ποι­νές. Η εγκλη­μα­τι­κή της δρά­ση επι­βε­βαιώ­θη­κε με πλη­θώ­ρα απο­δει­κτι­κών στοι­χεί­ων, είναι απόρ­ροια της φασι­στι­κής και ναζι­στι­κής της ιδε­ο­λο­γί­ας. Δεν υπάρ­χει κανέ­να ελα­φρυ­ντι­κό για το φασι­σμό και το ναζισμό.

Οι εργα­ζό­με­νοι, τα συν­δι­κά­τα, η νεο­λαία και οι φορείς του μαζι­κού κινή­μα­τος συνε­χί­ζου­με τον αγώ­να ενά­ντια στο φασι­σμό, χωρίς κανέ­ναν εφη­συ­χα­σμό, στους χώρους δου­λειάς, στις σχο­λές, στις γει­το­νιές, παντού. Απο­τε­λεί θρά­σος η εμφά­νι­ση που ετοι­μά­ζε­ται να κάνει o κατα­δι­κα­σμέ­νος Λαγός και η ομά­δα του έξω από το Εφε­τείο της Αθή­νας, κατά την ανα­κοί­νω­ση των ποι­νών. Καλού­με τα συν­δι­κά­τα της Αθή­νας, τους φοι­τη­τι­κούς συλ­λό­γους και τους μαζι­κούς φορείς σε συγκέ­ντρω­ση ώστε να φτά­σει η δίκη μέχρι το τέλος της, μέχρι την επι­βο­λή των ανώ­τε­ρων ποινών».

mpelogiannis

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο