Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 6 Νοέμβρη, ημέρα απολογίας του Ν. Μιχαλολιάκου

Σε συγκέ­ντρω­ση στις 8.30 το πρωί στο μετρό Αμπε­λο­κή­πων και πορεία στο Εφε­τείο Αθη­νών την Τετάρ­τη 6 Νοέμ­βρη, ημέ­ρα απο­λο­γί­ας του Ν. Μιχα­λο­λιά­κου καλεί το ΠΑΜΕ.

Στο κάλε­σμά του σημειώνει:

«4,5 χρό­νια έχουν περά­σει από την ημε­ρο­μη­νία έναρ­ξης της δίκης της εγκλη­μα­τι­κής ναζι­στι­κής οργά­νω­σης της Χρυ­σής Αυγής. 4,5 χρό­νια οι εγκλη­μα­τί­ες δολο­φό­νοι κυκλο­φο­ρούν ελεύ­θε­ροι σπέρ­νο­ντας τον ναζι­στι­κό ρατσι­στι­κό τους δηλη­τή­ριο παρά τα συντρι­πτι­κά απο­δει­κτι­κά στοι­χεία που φανε­ρώ­νουν την εγκλη­μα­τι­κή τους δρά­ση, που απορ­ρέ­ει από την ίδια τη ναζι­στι­κή τους ιδεολογία.

Η δολο­φο­νία του Παύ­λου Φύσα, η δολο­φο­νι­κή επί­θε­ση στους συν­δι­κα­λι­στές του ΠΑΜΕ στο Πέρα­μα, των αλιερ­γα­τών στην ιχθυό­σκα­λα, απο­δει­κνύ­ει το ρόλο τους ως μαντρό­σκυ­λα των αφε­ντι­κών. Προ­σπα­θούν να τρο­μο­κρα­τή­σουν και να φιμώ­σουν Έλλη­νες και μετα­νά­στες εργά­τες που παλεύ­ουν, αγω­νί­ζο­νται, διεκδικούν.

Δεν κάνου­με βήμα πίσω από τη δρά­ση μας για ένα καλύ­τε­ρο παρόν και μέλ­λον, για ένα κόσμο χωρίς εκμε­τάλ­λευ­ση, πολέ­μους, προ­σφυ­γιά. Η ανα­γκαία κατα­δί­κη τους δεν αρκεί για την αντι­με­τώ­πι­σή τους. Την τελειω­τι­κή απά­ντη­ση θα την δώσει το οργα­νω­μέ­νο κίνη­μα απο­μο­νώ­νο­ντάς τους κάθε λογής φασί­στες από κάθε χώρο δου­λειάς και μόρ­φω­σης, από κάθε γει­το­νιά και πετώ­ντας τους μια για πάντα στον σκου­πι­δο­τε­νε­κέ της ιστο­ρί­ας. Γυρ­νώ­ντας την πλά­τη στο ίδιο το σύστη­μα που γεν­νά­ει και θρέ­φει τον φασισμό».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο