Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συζήτηση με τον ΓΓ της Νεολαίας του ΚΚ Βενεζουέλας, Έκτορ Ροντρίγκες

Τη Δευ­τέ­ρα 25 Σεπτεμ­βρί­ου θα διορ­γα­νω­θεί συζή­τη­ση με τον Έκτορ Ροντρί­γκες στην Πρε­σβεία της Βενε­ζου­έ­λας στην Αθήνα.

Ο Έκτορ Ροντρί­γκες είναι ο Γενι­κός Γραμ­μα­τέ­ας της Νεο­λαί­ας του Κομ­μου­νι­στι­κού Κόμ­μα­τος της Βενε­ζου­έ­λας και μέλος του Πολι­τι­κού Γρα­φεί­ου του Κόμ­μα­τος. Επί­σης ήταν υπο­ψή­φιος στην Εθνι­κή Συντα­κτι­κή Συνέ­λευ­ση τον περα­σμέ­νο Ιούλιο.

Η συνά­ντη­ση με τον Έκτορ Ροντρί­γκες για δεύ­τε­ρη συνε­χή χρο­νιά, απο­τε­λεί μια πολύ­τι­μη ευκαι­ρία για την ανταλ­λα­γή πλη­ρο­φο­ριών σχε­τι­κά με την πολι­τι­κή, οικο­νο­μι­κή και κοι­νω­νι­κή πραγ­μα­τι­κό­τη­τα στη Βενε­ζου­έ­λα. Οι ερω­τή­σεις, οι παρεμ­βά­σεις και τα σχό­λια θα απο­τε­λέ­σουν τον κεντρι­κό άξο­να της συζήτησης.

Στη συνέ­χεια θα παρου­σια­στεί το ντο­κι­μα­ντέρ διάρ­κειας 30 λεπτών “Venezuela, la oscura causa” του Κολομ­βια­νού δημο­σιο­γρά­φου Ερνά­ντο Κάλ­βο Οσπί­να. Το ντο­κι­μα­ντέρ αυτό προ­βλή­θη­κε τον Ιού­λιο του 2017 και περι­γρά­φε­ται από τον δημιουρ­γό του ως «ένα ντο­κι­μα­ντέρ που βασί­ζε­ται σε συνε­ντεύ­ξεις με μελε­τη­τές από τη Βενε­ζου­έ­λα οι οποί­οι, με απλή και διδα­κτι­κή γλώσ­σα, μας διη­γού­νται μια ιστο­ρία την οποία τα μέσα μαζι­κής ενη­μέ­ρω­σης επι­μέ­νουν να απο­κρύ­πτουν ή να διαστρεβλώνουν».

Η εκδή­λω­ση θα ξεκι­νή­σει στις 7.00 μ.μ., Χάρη­τος 6, Κολωνάκι.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο