Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Θέμα ηγεσίας θέτει ο Παύλος Γερουλάνος — Αιχμές Ανδρουλάκη κατά Γεννηματά

Σε κλί­μα έντα­σης και αντε­γκλή­σε­ων συνε­χί­στη­κε σήμε­ρα για δεύ­τε­ρη μέρα το 11ο συνέ­δριο του ΠΑΣΟΚ. Επί­θε­ση στην Φώφη Γεν­νη­μα­τά εξα­πέ­λυ­σε ο Παύ­λος Γερου­λά­νος κατά τη διάρ­κεια της ομι­λί­ας του κατη­γο­ρώ­ντας την ότι ζητά­ει να «θαφτεί» το κόμμα.

Σύμ­φω­να με τον Π. Γερου­λά­νο, η ηγε­σία του ΠΑΣΟΚ βρί­σκε­ται σε χάσμα με τις απαι­τή­σεις της κοι­νω­νί­ας γι’ αυτό και πρέ­πει να αλλά­ξει ώστε να εκφρά­σει τις αγω­νί­ες και τις απαι­τή­σεις του κόσμου του ΠΑΣΟΚ.

Άφη­σε, δε, να εννοη­θεί ότι θα προ­χω­ρή­σει στην ίδρυ­ση πολι­τι­κής κίνη­σης για να διεκ­δι­κή­σει την ηγε­σία στο χώρο.

Στην ομι­λία του ο κ. Γερου­λά­νος έκα­νε λόγο για «συνέ­δριο παρω­δία» ενώ κατήγ­γει­λε και «προ­συ­νε­δρια­κές απειλές».

Αιχμές Ανδρουλάκη κατά Γεννηματά

Αυστη­ρή κρι­τι­κή για τους χει­ρι­σμούς της κ. Γεν­νη­μα­τά και της ηγε­σί­ας επει­δή δεν αξιο­ποί­η­σαν τη μαζι­κή συμ­με­το­χή των 212.000 πολι­τών που αντα­πο­κρί­θη­καν στην ίδρυ­ση του ΚΙΝΑΛ άσκη­σε από το βήμα του συνε­δρί­ου ο ευρω­βου­λευ­τής Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρου­λά­κης υπο­στή­ρι­ξε ότι το συνέ­δριο, όπως γίνε­ται, δεν αρμό­ζει στην ιστο­ρία του ΠΑΣΟΚ. «Είναι συνέ­δριο fast track, χωρίς συμ­με­το­χή της βάσης, αντά­ξιο της ιστο­ρί­ας του. Στο συνέ­δριο θα έπρε­πε να συζη­τή­σου­με για το εκλο­γι­κό απο­τέ­λε­σμα πολι­τι­κά και για να καθο­ρί­σου­με τη στρα­τη­γι­κή μας», σημείωσε.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο