Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: 35 κρούσματα σε οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι — Τα 7 νοσηλεύονται

Συνα­γερ­μός έχει σημά­νεις σε οίκο ευγη­ρί­ας στη Θεσ­σα­λο­νί­κη, μετά τον εντο­πι­σμό κρου­σμά­των κορωνοϊού.

Στην κλι­νι­κή Covid απλής νοση­λεί­ας του Παπα­νι­κο­λά­ου νοση­λεύ­ο­νται επτά ηλι­κιω­μέ­νοι από τον οίκο ευγη­ρί­ας της Θεσ­σα­λο­νί­κης ‑δύο άνδρες και πέντε γυναί­κες, ηλι­κί­ας από 80 έως 92 ετών — που έφτα­σαν χθες βρά­δυ στο νοσο­κο­μείο. Όπως ανα­φέ­ρε­ται σε σχε­τι­κή ενη­μέ­ρω­ση από το νοσο­κο­μείο, οι επτά ηλι­κιω­μέ­νοι ήρθαν δια­γνω­σμέ­νοι θετι­κοί για κορο­νο­ϊό στην εφη­με­ρία Covid του νοσο­κο­μεί­ου και η υγεία τους είναι ήδη επι­βα­ρυ­μέ­νη και από άλλα θέμα­τα. Για την ώρα δεν υπάρ­χουν νεώ­τε­ρα για την υγεία τους, σύμ­φω­να με την ίδια πληροφόρηση.

Σύμ­φω­να με την ΕΡΤ, πρό­κει­ται για τον οίκο ευγη­ρί­ας στο Ασβε­στο­χώ­ρι. Σε όλους όσοι μένουν και εργά­ζο­νται στον εν λόγω οίκο ευγη­ρί­ας πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν τεστ για τον κορω­νο­ϊό, από τα οποία προ­έ­κυ­ψε ότι συνο­λι­κά 35 άνθρω­ποι είναι θετικοί. 

Σημειώ­νε­ται, ότι βρί­σκε­ται σε εξέ­λι­ξη από τον ΕΟΔΥ η ιχνη­λά­τη­ση των επα­φών ακό­μα εκα­τό ανθρώ­πων που πρό­κει­ται για εργα­ζο­μέ­νους και συγ­γε­νείς των κρουσμάτων. 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο