Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί που κατήγγειλε για βιασμό 19χρονη στο Α.Τ. Ομόνοιας — Επικαλούνται συναίνεση!!!

Στην Ασφά­λεια Αττι­κής κρα­τού­νται οι δύο αστυ­νο­μι­κοί της Ομά­δας ΔΙΑΣ, τους οποί­ους κατήγ­γει­λε προ­χτές 19χρονη για βια­σμό, μέσα στο αστυ­νο­μι­κό τμή­μα της Ομό­νοιας, ενώ από στιγ­μή σε στιγ­μή ανα­μέ­νε­ται ένταλ­μα σύλ­λη­ψης σε βάρος τους, προ­κει­μέ­νου να οδη­γη­θούν στον εισαγγελέα.

Η εξέ­λι­ξη αυτή προ­έ­κυ­ψε μετά και το πόρι­σμα της ιατρο­δι­κα­στι­κής εξέ­τα­σης της κοπέ­λας, το οποίο παρέ­λα­βαν σήμε­ρα οι αξιω­μα­τι­κοί της Υπη­ρε­σί­ας Εσω­τε­ρι­κών Υπο­θέ­σε­ων, που διε­νερ­γούν την προ­α­νά­κρι­ση. Σύμ­φω­να με έγκυ­ρες πηγές η ιατρο­δι­κα­στι­κή εξέ­τα­ση έδει­ξε ίχνη βιασμού.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι η 19χρονη κατήγ­γει­λε προ­χτές Τετάρ­τη, ότι τα ξημε­ρώ­μα­τα της ίδιας μέρας οι δύο αστυ­νο­μι­κοί της Ομά­δας ΔΙΑΣ την βία­σαν μέσα σε δωμά­τιο του Τμή­μα­τος Ομό­νοιας, όπου την είχαν οδη­γή­σει και μάλι­στα είχε περι­γρά­ψει τον χώρο.

Οι αστυ­νο­μι­κοί ισχυ­ρί­στη­καν ότι όλα έγι­ναν με την συναί­νε­ση της κοπέ­λας, με τον έναν από αυτούς, μετά την βάρ­δια του.

Οι ισχυ­ρι­σμοί τους όμως, σύμ­φω­να με έγκυ­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες από το υπουρ­γείο Προ­στα­σί­ας του Πολί­τη, καταρ­ρί­φθη­καν από την έρευ­να της Υπη­ρε­σί­ας Εσω­τερ­κών Υπο­θέ­σε­ων, καθώς προ­έ­κυ­ψε από αδιά­σει­στα στοι­χεία ότι πράγ­μα­τι και οι δύο βία­σαν την κοπέ­λα μέσα στο αστυ­νο­μι­κό τμήμα.

Για το λόγο αυτό ήδη από χτες το βρά­δυ προ­σή­χθη­σαν στην Ασφά­λεια όπου κρα­τού­νται, ενώ μετά και το πόρι­σμα της ιατρο­δι­κα­στι­κής εξέ­τα­σης θα εκδο­θούν εντάλ­μα­τα σύλ­λη­ψης, καθώς θεω­ρού­νται απα­ραί­τη­τα, δεδο­μέ­νου ότι τυπι­κά έχει παρέλ­θει το αυτό­φω­ρο και σήμε­ρα κατά πάσα πιθα­νό­τη­τα θα οδη­γη­θούν στην δικαιοσύνη.

Για την υπό­θε­ση ανα­μέ­νο­νται ανα­κοι­νώ­σεις από το υπουρ­γείο Προ­στα­σί­ας του Πολίτη.

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο