Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συνελήφθη προπονητής για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων αθλητριών

Συνε­λή­φθη από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Προ­στα­σί­ας Ανη­λί­κων της Διεύ­θυν­σης Ασφά­λειας Αττι­κής προ­πο­νη­τής που προ­έ­βαι­νε σε γενε­τή­σιες πρά­ξεις σε βάρος ανή­λι­κων κορι­τσιών, εκμε­ταλ­λευό­με­νος την ιδιό­τη­τά του και τη θέση του σε αθλη­τι­κό σύλλογο.

Σύμ­φω­να με την ΕΛΑΣ, προη­γή­θη­κε έρευ­να στο πλαί­σιο Προ­κα­ταρ­κτι­κής Εξέ­τα­σης από την οποία προ­έ­κυ­ψε ότι ο ανω­τέ­ρω, του­λά­χι­στον από το 2009 έως και το 2020, προ­σέγ­γι­ζε ανή­λι­κες μαθή­τριές του, ηλι­κί­ας μετα­ξύ 12 και 16 ετών και αφού εκθεί­α­ζε τις ικα­νό­τη­τές τους στο άθλη­μα, τις έπει­θε να εντα­χθούν στο αγω­νι­στι­κό τμή­μα, ώστε να έχουν πολύ­ω­ρες και κατά κύριο λόγο ατο­μι­κές προ­πο­νή­σεις μαζί του. Ακο­λού­θως, προ­έ­βαι­νε είτε στον χώρο του γυμνα­στη­ρί­ου είτε στην οικία του σε γενε­τή­σιες πρά­ξεις σε βάρος των ανήλικων.

Η δικο­γρα­φία που σχη­μα­τί­στη­κε υπο­βλή­θη­κε στην Εισαγ­γε­λία Πρω­το­δι­κών Αθη­νών και η υπό­θε­ση παρα­πέμ­φθη­κε σε Ανα­κρι­τή, απ’ όπου εκδό­θη­κε και το σχε­τι­κό ένταλ­μα σύλληψης.

Σε έρευ­να που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε στην οικία του και στα οχή­μα­τα του συλ­λη­φθέ­ντα καθώς και σε χώρο της σχο­λής, βρέ­θη­καν και κατα­σχέ­θη­καν τρία κινη­τά τηλέ­φω­να, δύο tablet, τρία laptop, σκλη­ρός δίσκος και κάρ­τα μνήμης.

Μέχρι στιγ­μής έχει προ­κύ­ψει ότι ο συλ­λη­φθείς έχει ενερ­γή­σει με τον ανω­τέ­ρω τρό­πο δρά­σης γενε­τή­σιες πρά­ξεις σε βάρος του­λά­χι­στον πέντε κορι­τσιών, τα οποία πλέ­ον έχουν ενη­λι­κιω­θεί, ενώ εξε­τά­ζε­ται η συμ­με­το­χή του και σε άλλες παρό­μοιες πράξεις.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο