Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συντάκτες της ΕΦΣΥΝ… go home!

Γρά­φει ο Στέ­λιος Κανά­κης //

Χαράς ευαγ­γέ­λια στην… ανε­ξάρ­τη­τη εφη­με­ρί­δα των συντα­κτών. Και προ­ε­τοι­μα­σί­ες. Έρχε­ται ο στό­λος! Η δε ναυαρ­χί­δα του, εξει­δι­κευ­μέ­νη στον ηλε­κτρο­νι­κό πόλε­μο, θα κατα­πλεύ­σει στο λιμά­νι της Θεσ­σα­λο­νί­κης. Δεν έχει διευ­κρι­νι­στεί αν θα αφι­χθούν οι περή­φα­νοι συντά­κτες με αυτήν.

Ήδη όμως, οι προ­ε­τοι­μα­σί­ες στην εφη­με­ρί­δα είναι οργια­στι­κές και θυμί­ζουν την κινη­το­ποί­η­ση των κορι­τσιών της Τρού­μπας, στο «Καλώς ήρθε το δολά­ριο». Δεν γνω­ρί­ζω, εν μέσω της εθνι­κής τους έξαρ­σης και στα πλαί­σια του επαγ­γελ­μα­τι­κού καλ­λω­πι­σμού τους, αν προ­χώ­ρη­σαν και σε ριζι­κή απο­τρί­χω­ση, πάντως το πρω­το­σέ­λι­δο της εφη­με­ρί­δας τους την Τετάρ­τη 5/9 ήταν αποκαλυπτικό!

Yankees go… ΔΕΘ
ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Το λεβέ­ντι­κο προ­σω­πι­κό της ΕΦΣΥΝ φαί­νε­ται να κάνει γαρ­γά­ρα το γεγο­νός ότι όπου πατούν οι Αμε­ρι­κα­νοί ακο­λου­θούν φέρε­τρα και όλεθρος.

Στην κατρα­κύ­λα τους και συνε­πείς προς την εργο­λα­βία τους, θα πρό­σφε­ραν επί πλέ­ον έργο στην κυβέρ­νη­σή τους, αν κατά την ομι­λία του πρω­θυ­πουρ­γού στην ΔΕΘ, ακρο­βο­λι­σμέ­νοι στην περί­με­τρό της, κρά­τα­γαν τα κόκ­κι­να φανα­ρά­κια που έχουν ξεμεί­νει από τον περ­σι­νό στο­λι­σμό της πόλης. Πάντα κάτω από τις αστερόεσσες.

Επί­σης, άμα τη επι­στρο­φή τους στην Αθή­να ας οργα­νώ­σουν μπρι­γά­δα στην Αμε­ρι­κά­νι­κη πρε­σβεία συν­δρά­μο­ντας στις εργα­σί­ες ανα­καί­νι­σής της.

Κι αν δεν εκφρα­στεί η αξιο­πρε­πής εκδού­λευ­σή τους σε κρα­τι­κή ενί­σχυ­ση προς την εφη­με­ρί­δα (ο ΟΠΑΠ να ‘ναι καλά) προ­τεί­νω και καμιά επό­με­νη μπρι­γά­δα για το χτί­σι­μο των νέων αμε­ρι­κα­νι­κών βάσεων.

_______________________________________________________________________________________________________

Στέλιος Κανάκης Διδάσκει στην επαγγελματική εκπαίδευση και παράλληλα δραστηριοποιείται στο χώρο του βιβλίου. Έχει γράψει, υπό μορφή ημερολογίων τα «Με τη μουσική του κόσμου», «Οι μουσικοί του κόσμου» και «Δώδεκα μήνες συνθέτες».  Επίσης το «Ιερές Βλακείες» Εμπειρία Εκδοτική 1η και 2η έκδοση – Εκδόσεις Εντύποις 3η και 4η και το «Η Αγρία Γραφή» Εκδόσεις ΚΨΜ.
[email protected] Facebook: Stelios Kanakis /ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ
Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο