Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σχόλιο Δ. Κουτσούμπα για το συνέδριο της ΓΣΕΕ

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρης Κου­τσού­μπας στην αρχή της σημε­ρι­νής ομι­λί­ας του στην εκδή­λω­ση της Τ.Ο. Δικαιο­σύ­νης της ΚΟΑ, στη Νομι­κή Σχο­λή Αθη­νών, είπε για το συνέ­δριο της ΓΣΕΕ ότι «απέ­να­ντι από τη συν­δι­κα­λι­στι­κή μαφία της ηγε­σί­ας της ΓΣΕΕ, που θέλει να διορ­γα­νώ­σει ένα ακό­μα συνέ­δριο — παρω­δία, με νόθους αντι­προ­σώ­πους και ιδιο­κτή­τες Ανω­νύ­μων Εται­ρειών, αυτή τη φορά στη Ρόδο, βρέ­θη­καν ξανά οι ζωντα­νές δυνά­μεις του ταξι­κού εργα­τι­κού συν­δι­κα­λι­στι­κού κινή­μα­τος, οι εκλεγ­μέ­νοι αντι­πρό­σω­ποι από τα σωμα­τεία και τις ομο­σπον­δί­ες που συσπει­ρώ­νο­νται στο ΠΑΜΕ. Απαι­τούν να πραγ­μα­το­ποι­η­θεί πραγ­μα­τι­κό εργα­τι­κό συνέδριο».

«Αυτό δεν μπο­ρεί να το χωνέ­ψει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, που μιλά για δήθεν “τρα­μπου­κι­σμούς του ΠΑΜΕ”, ούτε η ΝΔ που τα στε­λέ­χη της στη ΓΣΕΕ επι­τί­θε­νται με χυδαίο τρό­πο στο ΚΚΕ. Είναι λογι­κό όλοι αυτοί να υπε­ρα­σπί­ζο­νται την ηγε­σία της ΓΣΕΕ, για­τί τόσα χρό­νια ήταν το δεξί τους χέρι στην υλο­ποί­η­ση της αντερ­γα­τι­κής πολι­τι­κής» πρόσθεσε.

«Οι εργα­ζό­με­νοι όμως χρειά­ζε­ται να υπε­ρα­σπι­στούν το δικαί­ω­μά τους να έχουν οργα­νώ­σεις ανε­ξάρ­τη­τες από την παρέμ­βα­ση της εργο­δο­σί­ας και του κρά­τους. Να αψη­φή­σουν τις απει­λές και τους εκβια­σμούς της συν­δι­κα­λι­στι­κής μαφί­ας, της ηγε­τι­κής ομά­δας της ΓΣΕΕ. Και αυτό κάνουν! Βρι­σκό­μα­στε όλοι στο πλευ­ρό τους, όλοι οι εργα­ζό­με­νοι της χώρας μας βρί­σκο­νται στο πλευ­ρό τους» κατέ­λη­ξε στο σχό­λιο του ο Δ. Κουτσούμπας.

Ρόδος: Οι εκλεγ­μέ­νοι αντι­πρό­σω­ποι της ΔΑΣ αχρή­στευ­σαν τα μαφιό­ζι­κα σχέ­δια της ηγε­τι­κής ομά­δας της ΓΣΕΕ

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο