Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σχόλιο του ΚΚΕ σε σχέση με την παρουσίαση υποψηφίου της Χρυσής Αυγής σε ηλεκτρονικό φυλλάδιο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Σε σχό­λιο της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής Υγεί­ας της Κομ­μα­τι­κής Οργά­νω­σης Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας του ΚΚΕ, σε σχέ­ση με την παρου­σί­α­ση υπο­ψη­φί­ου της Χρυ­σής Αυγής σε ηλε­κτρο­νι­κό φυλ­λά­διο του Ιατρι­κού Συλ­λό­γου Θεσ­σα­λο­νί­κης, ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

«Ο Ιατρι­κός Σύλ­λο­γος Θεσ­σα­λο­νί­κης (ΙΣΘ) προ­χώ­ρη­σε σε έκδο­ση στην οποία παρου­σιά­ζει για­τρούς υπο­ψή­φιους βου­λευ­τές του Νομού Θεσ­σα­λο­νί­κης και στο οποίο τονί­ζουν ότι ο ΙΣΘ στέ­κε­ται στο πλευ­ρό των για­τρών και είναι αρω­γός στις προ­σπά­θειες των συνα­δέλ­φων που απο­φά­σι­σαν να προ­σφέ­ρουν τις υπη­ρε­σί­ες τους στην πατρίδα.

Καταγ­γέλ­λου­με την απα­ρά­δε­κτη ενέρ­γεια της διοί­κη­σης του ΙΣΘ να συμπε­ρι­λά­βει στο φυλ­λά­διο που εξέ­δω­σε τον υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή της Χρυ­σής Αυγής.

Θυμί­ζου­με στη διοί­κη­ση του ΙΣΘ ότι η Χρυ­σή Αυγή είναι μια ναζι­στι­κή- δολο­φο­νι­κή οργά­νω­ση που βρί­σκε­ται υπό­δι­κη για μια σει­ρά εγκλη­μα­τι­κές πρά­ξεις όπως η δολο­φο­νία του Παύ­λου Φύσ­σα, οι επι­θέ­σεις σε Έλλη­νες εργά­τες και μετα­νά­στες και άλλα.

Με την πρά­ξη της αυτή η διοί­κη­ση του ΙΣΘ δίνει συγ­χω­ρο­χάρ­τι στους ναζιστές.

Καλού­με τον ιατρι­κό κόσμο της Θεσ­σα­λο­νί­κης να κατα­δι­κά­σει τη στά­ση της διοί­κη­σης του ΙΣΘ. Στις εκλο­γές της 7ης του Ιού­λη να απο­μο­νώ­σει ακό­μα περισ­σό­τε­ρο τη ναζι­στι­κή εγκλη­μα­τι­κή Χρυ­σή Αυγή και να στη­ρί­ξει μαζι­κά τα ψηφο­δέλ­τια του ΚΚΕ».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο