Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ): Η Διοίκηση ζητά από τους ηθοποιούς 72 ευρώ για να συμμετάσχουν στις εκλογές τους!!

Η Διοί­κη­ση του Σωμα­τεί­ου Ελλή­νων Ηθο­ποιών (ΣΕΗ) ζητά­ει από τους ηθο­ποιούς οι οποί­οι βρί­σκο­νται αντι­μέ­τω­ποι με την κόλα­ση της ακρί­βειας, να πλη­ρώ­σουν 72 ευρώ (!) προ­κει­μέ­νου να συμ­με­τά­σχουν στις εκλο­γές του Σωματείου.

Όπως καταγ­γέλ­λει η «Δημο­κρα­τι­κή Ενό­τη­τα Ηθο­ποιών»: «Στο τελευ­ταίο Διοι­κη­τι­κό Συμ­βού­λιο που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε, οι εκλεγ­μέ­νοι με τη “Δημο­κρα­τι­κή Ενό­τη­τα Ηθο­ποιών”, ειση­γη­θή­κα­με να μπο­ρούν οι συνά­δελ­φοι με 15 ευρώ να συμ­με­τέ­χουν στις δια­δι­κα­σί­ες των εκλο­γών, ώστε να μην απο­κλει­στεί κανέ­νας λόγω χρε­ών. Η Διοί­κη­ση παρόλ’ αυτά δεν προ­χώ­ρη­σε στην από­φα­ση αυτή. Την ώρα που 500 σπί­τια κάθε μέρα μένουν χωρίς ρεύ­μα και εκα­το­ντά­δες συνά­δελ­φοι μας βρί­σκο­νται αντι­μέ­τω­ποι με τους πανά­κρι­βους λογα­ρια­σμούς του ρεύ­μα­τος, η Διοί­κη­ση ουσια­στι­κά τους απο­κλεί­ει από τις εκλο­γές! Προ­φα­νώς ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ-ΑΕΝΑΗ ζουν σε μια άλλη πραγ­μα­τι­κό­τη­τα από τη δική μας…

Καλού­με όλους τους συνα­δέλ­φους να συμ­με­τέ­χουν μαζι­κά στην εκλο­γο­α­πο­λο­γι­στι­κή Συνέ­λευ­ση την Τρί­τη 7 Ιου­νί­ου στις 17.00 στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ του Δήμου Αθη­ναί­ων (Εχε­λει­δών 19 & Πει­ραιώς 144) κατα­δι­κά­ζο­ντας τη στά­ση της Διοί­κη­σης και υπερ­ψη­φί­ζο­ντας την πρό­τα­ση μας για δυνα­τό­τη­τα συμ­με­το­χής στις εκλο­γές με 15 ευρώ», κατα­λή­γει η «Δημο­κρα­τι­κή Ενό­τη­τα Ηθοποιών».

902.gr

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο