Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σύλλογος Γονέων του Μουσικού Σχολείου Ιλίου για τα πρόσφατα γεγονότα

Σε σχέ­ση με τα γεγο­νό­τα που δια­δρα­μα­τί­στη­καν το τελευ­ταίο διά­στη­μα στο Μου­σι­κό Σχο­λείο Ιλί­ου, ο Σύλ­λο­γος Γονέ­ων & Κηδε­μό­νων του Μου­σι­κού Σχο­λεί­ου Ιλί­ου δηλώ­νει τα ακόλουθα:

Κατα­δι­κά­ζου­με συμπε­ρι­φο­ρές ή δρά­σεις που δια­χω­ρί­ζουν, απο­μο­νώ­νουν ή στο­χο­ποιούν οποιον­δή­πο­τε άνθρω­πο, πολ­λώ δε μάλ­λον μαθη­τή. Η σχο­λι­κή κοι­νό­τη­τα θα μπο­ρού­σε να είχε αντι­με­τω­πί­σει πιο απο­τε­λε­σμα­τι­κά και με επι­στη­μο­νι­κό τρό­πο τέτοια ζητή­μα­τα αν ικα­νο­ποιού­νταν ένα από τα πάγια αιτή­μα­τα του γονεϊ­κού κινή­μα­τος, η πρό­σλη­ψη ψυχο­λό­γων και κοι­νω­νι­κών λει­τουρ­γών πλή­ρους ωρα­ρί­ου με μόνι­μη θέση στις σχο­λι­κές μονά­δες. Αντί η κυβέρ­νη­ση να ικα­νο­ποι­ή­σει τα αιτή­μα­τα της εκπαι­δευ­τι­κής κοι­νό­τη­τας, προ­σπα­θεί να τα δια­χει­ρι­στεί με την νομο­θε­τη­μέ­νη επι­βο­λή αντι­δρα­στι­κών εσω­τε­ρι­κών κανονισμών.

Οι γονείς υπε­ρα­σπι­ζό­μα­στε τους αγώ­νες των παι­διών μας για την ουσια­στι­κή ισό­τη­τα και ισο­τι­μία, για τον δίκαιο κόσμο που διεκδικούν.

Αρθού­ρος Ρεμπώ Επα­να­στά­της και μπο­έμ ΜΙΚΡΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο