Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τέλος δεν έχουν οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Nέα καταγ­γε­λία από πρώ­ην σύντρο­φο του Στά­θη Πανα­γιω­τό­που­λου, είδε το φως της δημο­σιό­τη­τας μέσω του ΑΝΤ1. Μάλι­στα η καταγ­γέλ­λου­σα είναι από το στε­νό φιλι­κό οικο­γε­νεια­κό περι­βάλ­λον. Η κοπέ­λα ήταν κόρη φίλου του, ο παρου­σια­στής γνώ­ρι­ζε το κορί­τσι από πολύ μικρή ηλικία.

Ο δικη­γό­ρος Από­στο­λος Λύτρας απο­κά­λυ­ψε στον Γιώρ­γο Παπα­δά­κη πως αργά το βρά­δυ της Δευ­τέ­ρας είχε επι­κοι­νω­νία με νεα­ρή κοπέ­λα που είδε ερω­τι­κά βίντεο και φωτο­γρα­φί­ες της ίδιας με τον συγκε­κρι­μέ­νο παρου­σια­στή να έχουν διαρ­ρεύ­σει στο διαδίκτυο.

«Ήταν μία νέα κοπέ­λα σε απελ­πι­σία, έκλαι­γε…», είπε ο κ. Λύτρας, περι­γρά­φο­ντας την επι­κοι­νω­νία του με ακό­μη ένα θύμα αρρω­στη­μέ­νου μυα­λού του τηλεπαρουσιαστή.

Μάλι­στα, ξεκα­θά­ρι­σε πως πρό­κει­ται για μετα­γε­νέ­στε­ρη περί­πτω­ση από αυτήν που προ­κά­λε­σε τον σάλο με τον Στά­θη Πανα­γιω­τό­που­λο.

Σε άλλη εκπο­μπή του ΑΝΤ1 ο κ. Λύτρας είπε χαρα­κτη­ρι­στι­κά: «Μιλά­με για ξεφτί­λα άντρα και συμπε­ρι­φο­ρά. Αυτό πρέ­πει να ακού­γε­ται, αυτό είναι το σοβα­ρό, ότι μιλά­με για ξεφτίλα».

Υπεν­θυ­μί­ζου­με ότι ο Στά­θης Πανα­γιω­τό­που­λος βρί­σκε­ται πλέ­ον, στο στό­χα­στρο της εισαγ­γε­λί­ας. Όπως έγι­νε γνω­στό, δια­τά­χθη­κε εισαγ­γε­λι­κή έρευ­να προ­κει­μέ­νου να διε­ρευ­νη­θεί εφό­σον υπάρ­χουν περισ­σό­τε­ρα ροζ βίντεο, τα οποία έχει δημο­σιεύ­σει ο παρουσιαστής.

Μάλι­στα, εφό­σον οι αξιω­μα­τι­κοί της Δίω­ξης εντο­πί­σουν κι άλλα βίντεο σε ιστο­σε­λί­δες πορ­νο­γρα­φι­κού περιε­χο­μέ­νου ή τέτοιου είδους πλατ­φόρ­μες, τότε ο Στά­θης Πανα­γιω­τό­που­λος θα κιν­δυ­νεύ­ει ακό­μα και με σύλληψη.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο