Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τέλος εποχής για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό: Αποχωρεί ο Δ. Γιαννακόπουλος

Το κλεί­σι­μο του δικού του κεφα­λαί­ου από την ΚΑΕ Πανα­θη­ναϊ­κός ανα­κοί­νω­σε ο Δημή­τρης Γιαν­να­κό­που­λος, στο πλαί­σιο της συνέ­ντευ­ξη Τύπου που παρέ­θε­σε στα γρα­φεία της ΒΙΑΝΕΞ.

«Πέρυ­σι είχα πει ότι αν δεν μπει στις ράγες ο Βοτα­νι­κός, θα δώσω το management σε άνθρω­πο της εμπι­στο­σύ­νης μου. Από αυτή την στιγ­μή ο Πανα­θη­ναϊ­κός είναι προς πώλη­ση για 25.000.000 ευρώ. Βλέ­πε­τε στα 33 αυτά χρό­νια δεν είχα­με μπει στη δια­δι­κα­σία να εκτι­μή­σου­με ποτέ την αξία αυτής της ομά­δας. Αυτή που σύμ­φω­να με τους ειδι­κούς εκτι­μη­τές, η αξία της φτά­νει στα 75.000.000 ευρώ. Τα 34.000.000 για το σήμα και στο σύνο­λο στα 75.000.000 ευρώ.

aggoules bannerΜέχρι να βρε­θεί αγο­ρα­στής, η ΚΑΕ θα πορευ­τεί υπό ανθρώ­πους εμπι­στο­σύ­νης, χωρίς την παρα­μι­κρή εμπλο­κή μου, με τον Μάνο Παπα­δό­που­λο και τον Τάκη Τρια­ντό­που­λο. Από σήμε­ρα αυτοί τρέ­χουν εξ ολο­κλή­ρου τον Πανα­θη­ναϊ­κό. Μέχρι τις τελευ­ταί­ες ημέ­ρες δου­λεύ­α­με για να εξα­σφα­λί­σου­με τις δεσμεύ­σεις της Κυβέρνησης.

Σκο­πός μου ήταν να είναι όσο το δυνα­τόν λιγό­τε­ρο αισθη­τή η οικο­νο­μι­κή βοή­θεια από τον Γιαν­να­κό­που­λο. Αφή­νω τον Ερα­σι­τέ­χνη πάλι ισχυ­ρό, χωρίς χρέη. Αφή­νω τον μπα­σκε­τι­κό Πανα­θη­ναϊ­κό ως πρω­τα­θλη­τή και καθα­ρό από υποχρεώσεις.

Κλεί­νο­ντας, θα ήθε­λα να ευχα­ρι­στή­σω και να ανα­φερ­θώ σε κάποιους ανθρώ­πους, όπως ο Κώστας Πετρά­κης και ο Τάσ­σος Στέ­φα­νου, που έχουν φύγει από τη ζωή, αλλά και ο Μιχά­λης Γεωρ­γα­ντής, ο Τάκης Τρια­ντό­που­λος και ο Μάνος Παπα­δό­που­λος. Φεύ­γω με το κεφά­λι ψηλά.

Η αγά­πη που εισπράτ­τω από τον κόσμο μου δεί­χνει ότι έκα­να καλή δου­λειά. Θα λέω ότι έβα­λα κι εγώ ένα λιθα­ρά­κι για την καλύ­τε­ρη ομά­δα που είδε ποτέ ο ελλη­νι­κός αθλη­τι­σμός», ξεκα­θά­ρι­σε ο Δημή­τρης Γιαν­να­κό­που­λος, ο οποί­ος υπο­γράμ­μι­σε ότι εξε­τά­ζει όλα τα δεδο­μέ­να προ­κει­μέ­νου να μετα­πη­δή­σει από την Euroleague στο Basketball Champions League.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο