Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ταύτιση με τον αντικομμουνισμό

Η φασι­στι­κή ιστο­σε­λί­δα «ethnikismos.net» ανα­πα­ρά­γει την εμε­τι­κή προ­βο­κά­τσια ότι ο φερό­με­νος ως δολο­φό­νος του μετα­νά­στη εργά­τη στη Λευ­κίμ­μη της Κέρ­κυ­ρας «ήταν σεση­μα­σμέ­νος κομ­μου­νι­στής!», γρά­φο­ντας ότι «αυτό το ξέρουν και οι… πέτρες στην Κέρκυρα!». 

Βέβαια, αυτό που ξέρουν όλοι στην Κέρ­κυ­ρα είναι οι σχέ­σεις του συγκε­κρι­μέ­νου με τη Χρυ­σή Αυγή, γι’ αυτό απο­δί­δο­νται και ρατσι­στι­κά κίνη­τρα στη δολο­φο­νία που φέρε­ται πως διέ­πρα­ξε. Το πρό­βλη­μα της φασι­στο­σε­λί­δας είναι πολύ βαθύ­τε­ρο. Αυτό που ενο­χλεί είναι το στα­θε­ρό και ατα­λά­ντευ­το μέτω­πο του ΚΚΕ απέ­να­ντι στους φασί­στες και τη σάπια ιδε­ο­λο­γία τους, όπως έγι­νε και στη διάρ­κεια των κινη­το­ποι­ή­σε­ων ενά­ντια στο ΧΥΤΑ Λευ­κίμ­μης, όταν διά­φο­ρα «κινή­μα­τα» και πολι­τι­κές δυνά­μεις έδει­χναν του­λά­χι­στον ανο­χή απέ­να­ντι στους χρυσαυγίτες. 

Αυτό δεν μπο­ρούν να χωνέ­ψουν τα φασι­στο-sites. Γι’ αυτό δημο­σιεύ­ουν προ­βο­κά­τσιες σε βάρος του ΚΚΕ. Για να εικο­νο­γρα­φή­σουν μάλι­στα τα ψέμα­τά τους, χρη­σι­μο­ποιούν τη φωτο­γρα­φία που τρά­βη­ξε μια ομά­δα τρα­μπού­κων κου­κου­λο­φό­ρων σε μια αντι-ΚΚΕ επι­δρο­μή στο Πάντειο, στα τέλη Οκτώ­βρη, όπου εμφα­νί­ζο­νται να ποδο­πα­τούν με μίσος μια κόκ­κι­νη σημαία με το σφυροδρέπανο. 

Τόσο μεγά­λη ταύ­τι­ση αισθάν­θη­καν οι χρυ­σαυ­γί­τες με τους αυτο­α­πο­κα­λού­με­νους «αντιε­ξου­σια­στές», που είπαν να δια­φη­μί­σουν και στο δια­δί­κτυο τον αντι­κομ­μου­νι­σμό που τους ενώνει…

Πηγή: Ριζο­σπά­στης

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο