Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τεμενάδες απαιτεί η κυβέρνηση από τους ελεύθερους επαγγελματίες για να τους δώσει τα ψίχουλα των 300 ευρώ

Κου­το­πο­νη­ριές της κυβέρ­νη­σης με το δημό­σιο χρή­μα. Από τη μια το χρη­σι­μο­ποιεί για τη χει­ρα­γώ­γη­ση (και εξα­γο­ρά χαρα­κτη­ρί­ζε­ται χωρίς υπερ­βο­λή) των Μέσων Μαζι­κής Ενη­μέ­ρω­σης, από την άλλη ζητά τεμε­νά­δες από τους ελεύ­θε­ρους επαγ­γελ­μα­τί­ες για να πάρουν τα ψίχου­λα των 300 ευρώ (το πολύ 534 ευρώ για κάποιους λίγους… τυχε­ρούς) της απο­ζη­μί­ω­σης ειδι­κού σκοπού.

Ανά­με­σα στους όρους που πρέ­πει να εκπλη­ρω­θούν προ­κει­μέ­νου να χορη­γη­θούν τα ψίχου­λα, είναι η ανάρ­τη­ση αφί­σας στην επι­χεί­ρη­ση για ενη­μέ­ρω­ση του κοι­νού ότι εισέ­πρα­ξαν την απο­ζη­μί­ω­ση για τις ημέ­ρες που έμει­ναν κλει­στοί βάσει της σχε­τι­κής κυβερ­νη­τι­κής από­φα­σης!!! Και δε μένει σε αυτό, ζητά να ανα­φέ­ρουν στην ιστο­σε­λί­δα της επι­χεί­ρη­σης την οικο­νο­μι­κή ενί­σχυ­ση!!! Βέβαια, θα πρέ­πει να εκτι­μη­θεί, ότι δε ζητεί­ται από τους ελεύ­θε­ρους επαγ­γελ­μα­τί­ες να κάνουν ευχα­ρι­στή­ρια ανάρ­τη­ση στους προ­σω­πι­κούς τους λογα­ρια­σμούς στα social media…

Ζεστό χρή­μα στα ΜΜΕ, αφει­δώς κάθε είδους στή­ρι­ξη στο μεγά­λο κεφά­λαιο, ψίχου­λα με την προ­ϋ­πό­θε­ση τεμε­νά­δων στους αυτο­πα­πα­σχο­λού­με­νους, ελεύ­θε­ρους επαγ­γελ­μα­τί­ες και ΕΒΕ που πλή­ρω­σαν κι αυτή την κρίση.

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο