Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τεράστιο «διπλό» του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο — Στο +3 με «επαγγελματική» νίκη ο Ολυμπιακός

Mε ένα πέναλ­τι που προ­κά­λε­σε τις δια­μαρ­τυ­ρί­ες των γηπε­δού­χων στο 85′ και μια επι­δέ­ξια εκτέ­λε­ση φάουλ στο 97′, ο ΠΑΟΚ κατά­φε­ρε να φύγει νικη­τής από την Λεω­φό­ρο. Ο «δικέ­φα­λος του Βορά» κέρ­δι­σε τον Πανα­θη­ναϊ­κό με 3 – 1, νίκη που τον έφε­ρε στο ‑1 από την ΑΕΚ και τον κρά­τη­σε στο ‑4 από τον πρω­το­πό­ρο Ολυμπιακό.

Ο Ολυ­μπια­κός νίκη­σε τον Ιωνι­κό με 1 – 0 και παρα­μέ­νει στην κορυ­φή του πρω­τα­θλή­μα­τος, έχο­ντας αυξή­σει την δια­φο­ρά του από την ΑΕΚ η οποία χθες ήρθε ισό­πα­λη 2–2 με τον Απόλ­λω­να Σμύρ­νης.

Χωρίς να φτά­σει σε υψη­λά στά­νταρ από­δο­σης ο Ολυ­μπια­κός επι­κρά­τη­σε με 1–0 του Ιωνι­κού στο Καραϊ­σκά­κη (17΄ Μασού­ρας) και σε συν­δυα­σμό με την χθε­σι­νή (6/11) «γκέ­λα» της ΑΕΚ στην Ριζού­πο­λη ξέφυ­γε με 3 βαθ­μούς από την δεύ­τε­ρη Ένω­ση, δύο εβδο­μά­δες (21/11) πριν το μετα­ξύ τους ντέρ­μπι στο ΟΑΚΑ.

Παράλ­λη­λα, με το «τρί­πο­ντο» επί του εξαι­ρε­τι­κού Ιωνι­κού, οι Πει­ραιώ­τες δια­τή­ρη­σαν το αήτ­τη­το που έχουν από την έναρ­ξη της περιό­δου (7–2‑0), ενώ από την πλευ­ρά τους οι φιλο­ξε­νού­με­νοι ηττή­θη­καν για 4η φορά στο πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής της Super League

agones 6 11 2021

η βαθμολογία της  Super League

vath 9 agon

vivlio mpelogiannis

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο