Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΤΕ Πιερίας ΚΚΕ: Ανακοίνωση με αφορμή τον τραγικό θάνατο της 55χρονης παιδιάτρου στην Σκοτίνα

Σε ανα­κοί­νω­σή της, η ΤΕ Πιε­ρί­ας του ΚΚΕ με αφορ­μή το τρα­γι­κό περι­στα­τι­κό του θανά­του της 55χρονης παι­διά­τρου στην Σκο­τί­να Πιε­ρί­ας, όπου την παρέ­συ­ρε το ρέμα Ζλιά­να, καταγ­γέλ­λει για άλλη μία φορά τις ελλεί­ψεις που υπάρ­χουν τόσο σε αντι­πλημ­μυ­ρι­κά έργα, όσο και σε οδι­κά δίκτυα που θα εξα­σφα­λί­ζουν την ασφα­λή μετα­κί­νη­ση των εργα­ζο­μέ­νων, του λαού συνο­λι­κό­τε­ρα, από και προς τον προ­ο­ρι­σμό του.

Σημειώ­νει χαρα­κτη­ρι­στι­κά: «Όταν πρό­κει­ται να εξα­σφα­λι­στούν τα συμ­φέ­ρο­ντα των μονο­πω­λί­ων και η μετα­φο­ρά των εμπο­ρευ­μά­των τους, τότε δαπα­νώ­νται εκα­τομ­μύ­ρια. Όταν πρό­κει­ται για τις ανά­γκες του λαού, τότε αυτές περ­νούν σε δεύ­τε­ρη μοί­ρα, με τρα­γι­κές συνέ­πειες που κοστί­ζουν ακό­μη και σε ανθρώ­πι­νες ζωές.

Μπο­ρεί οι κυβερ­νή­σεις να αλλά­ζουν, οι διοι­κή­σεις σε δήμους και περι­φέ­ρεια να δια­δέ­χο­νται η μία την άλλη, όμως η πολι­τι­κή που υπο­βαθ­μί­ζει τις ανά­γκες του λαού για τα κέρ­δη των λίγων είναι εδώ.

Καλού­με το λαό της περιο­χής να παλέ­ψει σήμε­ρα για τα δικαιώ­μα­τά του, για ένα σύστη­μα που στο επί­κε­ντρο θα βάζει την ικα­νο­ποί­η­ση των σύγ­χρο­νων ανα­γκών του, για όλα αυτά που εν έτει 2021 είναι αυτονόητα».

vivlio mpelogiannis

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο