Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τζο Μπάιντεν: Γκρεμοτσακίστηκε απ’ το ποδήλατο αλλά… είναι καλά (VIDEO)

Ατύ­χη­μα με το ποδή­λα­το είχε ο Αμε­ρι­κα­νός πρό­ε­δρος Τζο Μπάι­ντεν σήμε­ρα το πρωί στο Ντέ­λα­γου­ερ όπου περ­νά­ει το Σαβ­βα­το­κύ­ρια­κό του, όμως σηκώ­θη­κε πολύ γρή­γο­ρα και δια­βε­βαί­ω­σε ότι είναι “καλά”.

Γύρω στις 9.40 το πρωί, ενώ έκα­νε βόλ­τα με το ποδή­λα­το στο Ρίχο­μποθ Μπιτς, μια παρα­λια­κή κωμό­πο­λη όπου έχει μια έπαυ­λη με θέα στον ωκε­α­νό, ο Μπάι­ντεν έπε­σε, σύμ­φω­να με μια δημο­σιο­γρά­φο που είναι δια­πι­στευ­μέ­νη στον Λευ­κό Οίκο. Ο Αμε­ρι­κα­νός πρό­ε­δρος προ­σπά­θη­σε να στα­μα­τή­σει για να μιλή­σει με περα­στι­κούς και με τους δημο­σιο­γρά­φους που τον περί­με­ναν αλλά δυσκο­λεύ­τη­κε να κατε­βά­σει το πόδι του από το πετά­λι και έπε­σε πλα­γί­ως, ενώ το ποδή­λα­το ήταν ακινητοποιημένο.

Αμέ­σως τον περι­κύ­κλω­σαν οι άνδρες της ασφά­λειάς του, όμως εκεί­νος σηκώ­θη­κε πολύ γρή­γο­ρα. Όταν τον ρώτη­σαν πώς αισθά­νε­ται, απά­ντη­σε “είμαι καλά”.

Ο Μπάι­ντεν φορού­σε σορ­τσά­κι, μπλε αθλη­τι­κά παπού­τσια, ποδη­λα­τι­κό κρά­νος και γάντια. Στο βίντεο που έδω­σε στη δημο­σιό­τη­τα η δημο­σιο­γρά­φος δεν φαί­νε­ται να έχει τραυ­μα­τι­στεί από την πτώση.

Με πλη­ρο­φο­ρί­ες απο ΑΠΕ-ΜΠΕ, CNN.

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο