Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τηλεφωνική πληρωμή λογαριασμών ΔΕΗ στο 11770 — Επιβαρύνεται ο καταναλωτης με το κόστος της κλήσης;

Τηλε­φω­νι­κή πλη­ρω­μή λογα­ρια­σμών στο 11770 καθιέ­ρω­σε από σήμε­ρα η ΔΕΗ προ­κει­μέ­νου να διευ­κο­λύ­νει τους κατα­να­λω­τές για να μη βγαί­νουν από το σπί­τι, λόγω της πανδημίας.

Η δια­δι­κα­σία είναι ως εξής: Με τον κωδι­κό ηλε­κτρο­νι­κής πλη­ρω­μής, που ανα­γρά­φε­ται στο λογα­ρια­σμό τους και τον αριθ­μό της χρε­ω­στι­κής ή πιστω­τι­κής τους κάρ­τας εξυ­πη­ρε­τού­νται από το εξει­δι­κευ­μέ­νο προ­σω­πι­κό της ΔΕΗ με από­λυ­τη ασφάλεια.

Για την ολο­κλή­ρω­ση της δια­δι­κα­σί­ας απαι­τού­νται ελά­χι­στα λεπτά, ενώ δεν θα τους ζητη­θεί κανέ­νας επι­πλέ­ον κωδι­κός (pin κλπ.).

Η τηλε­φω­νι­κή πλη­ρω­μή μέσω του 11770 είναι δια­θέ­σι­μη καθη­με­ρι­νά από τις 9.00 έως τις 17.00, ενώ κατ’ εξαί­ρε­ση και για την καλύ­τε­ρη εξυ­πη­ρέ­τη­ση των πελα­τών θα λει­τουρ­γή­σει τόσο αύριο, Μ. Παρα­σκευή 17 Απρί­λη, όσο και τη Δευ­τέ­ρα του Πάσχα, 20 Απρίλη.

Δε διευ­κρι­νί­ζε­ται όμως το κόστος της κλή­σης. Μέχρι πρό­τει­νο­ςοι κατα­να­λω­τές που χρη­σι­μο­ποιού­σαν τον πεντα­ψή­φιο αριθ­μό για άλλες υπη­ρε­σί­ες έβλε­παν τους λογα­ρια­σμούς τηλε­φώ­νου «φου­σκω­μέ­νους» δεδο­μέ­νου του­υ­ψη­λού κόστους χρή­σης της γραμ­μής και της μεγά­λης αναμονής.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο