Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Την εισαγγελέα επικαλέστηκε και ο Μιχαλολιάκος για την… αθωότητά του

Ο συνή­γο­ρος του Νίκου Μιχα­λο­λιά­κου, Δ. Παπα­δέ­λης, ζήτη­σε από την έδρα να λάβει υπό­ψιν της ότι ο Νίκος Μιχα­λο­λιά­κος είναι αρχη­γός κόμ­μα­τος και ανα­ρω­τή­θη­κε «ποιος θα απο­ζη­μιώ­σει τον Ν. Μιχα­λο­λιά­κο όταν αθω­ω­θεί στο Εφε­τείο, για­τί είμαι σίγου­ρος ότι είναι αθώ­ος, συντάσ­σο­μαι στο 100% σε αυτό με την κυρία εισαγγελέα».

«Στο πρό­σω­πό του πλη­ρού­νται όλες οι προ­ϋ­πο­θέ­σεις για να πάρει την ανα­στο­λή», είπε επί­σης και έκα­νε λόγο για τερά­στιες συνέ­πειες στην προ­σω­πι­κή και κοι­νω­νι­κή του ζωή αν φυλακιστεί.

Στην αίθου­σα δεν βρί­σκε­ται ο Τάκης Μιχα­λό­λιας και ο αρχη­γός της εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης εκπρο­σω­πή­θη­κε μόνο από τον Δ. Παπαδέλη.

Απευ­θυ­νό­με­νος στην έδρα, επί­σης, ανα­ρω­τή­θη­κε: «Ποί­ες πρά­ξεις θα κάνει; Θα βγά­λει λόγο στη Δηλη­γιάν­νη ή θα πάει στα Ίμια και στις Θερ­μο­πύ­λες. Όλα τα άλλα έχουν κλεί­σει έχει ερη­μώ­σει η οργά­νω­ση, να μην υπάρ­χει αυτό το κόμ­μα», ενώ συμπλή­ρω­σε «θυμά­στε στο Βατο­πέ­δι; Ας αφή­σου­με τους ηγου­μέ­νους. Πέθα­νε ο γραμ­μα­τέ­ας του πρω­θυ­πουρ­γού από αυτή την υπό­θε­ση» ανα­φε­ρό­με­νος στο γραμ­μα­τέα του Κ. Καραμανλή.

Τέλος, τόνι­σε πως «μόνο την πολι­τι­κή του πορεία κρί­νε­τε, επει­δή σήκω­νε το χέρι το δεξί» (σ.σ. για να χαι­ρε­τί­σει ναζι­σα­τι­κά, ένδει­ξη της ιδε­ο­λο­γί­ας του και να δώσει την ώθη­ση τα ναζι­στοει­δή να επι­τε­θούν με δολο­φι­νι­κές προ­θέ­σεις, σε κομ­μου­νι­στές, αντι­φα­σί­στες, ανή­μπο­ρους μετα­νά­στες κλπ).

mpelogiannis

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο