Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Την εξαφάνιση 13χρονης γνωστοποίησε το Χαμόγελο του Παιδιού

Την εξα­φά­νι­ση της 13χρονης Υεμέν Ε. από τη Θεσ­σα­λο­νί­κη γνω­στο­ποί­η­σε με ανα­κοί­νω­σή του το Χαμό­γε­λο του Παιδιού.

Σύμ­φω­να με την ανα­κοί­νω­ση, η 13χρονη εξα­φα­νί­στη­κε στις 26 Ιου­λί­ου, στις 2 μ.μ. από το σπί­τι της στην περιο­χή της Θεσ­σα­λο­νί­κης. Το Χαμό­γε­λο του Παι­διού ενη­με­ρώ­θη­κε για την εξα­φά­νι­ση της Υεμέν Ε. σήμε­ρα και προ­χώ­ρη­σε άμε­σα στη δημο­σιο­ποί­η­ση των στοι­χεί­ων της.  Η Υεμέν Ε. έχει ύψος 1,58 μ., 46 κιλά βάρος, μαύ­ρα κοντά σγου­ρά μαλ­λιά και καστα­νά μάτια. Την ημέ­ρα που εξα­φα­νί­στη­κε φορού­σε μαύ­ρο σορ­τσά­κι, λευ­κή μπλού­ζα, σαγιο­νά­ρες και κρα­τού­σε καφέ σακίδιο.

Όπως έγι­νε γνω­στό από την Αστυ­νο­μία, την εξα­φά­νι­ση της δήλω­σε σήμε­ρα ο πατέ­ρας της στο τμή­μα Ασφα­λεί­ας Λευ­κού Πύρ­γου. Οποιοσ­δή­πο­τε έχει κάποια πλη­ρο­φο­ρία, παρα­κα­λεί­ται να επι­κοι­νω­νή­σει τηλε­φω­νι­κά με το Χαμό­γε­λο του Παι­διού, όλο το 24ωρο, με την «Ευρω­παϊ­κή Γραμ­μή για τις Εξα­φα­νί­σεις 116000» καθώς ή με οποιο­δή­πο­τε αστυ­νο­μι­κό τμή­μα της χώρας.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο