Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Την επόμενη βδομάδα ανακοινώσεις για περεταίρω χαλάρωση των μέτρων

«Εφό­σον όλα πάνε καλά, θα μπο­ρού­σαν ίσως την άλλη εβδο­μά­δα να γίνουν κάποιες ανα­κοι­νώ­σεις, όπως για το ωρά­ριο κυκλο­φο­ρί­ας» τόνι­σε η κυβερ­νη­τι­κή εκπρό­σω­πος, Αρι­στο­τε­λία Πελώ­νη. Η κυβερ­νη­τι­κή αξιω­μα­τού­χος αφού ανα­φέρ­θη­κε στον οδι­κό χάρ­τη που φτά­νει μέχρι τα μέσα Ιου­νί­ου υπο­στή­ρι­ξε πως ανα­μέ­νε­ται να «περι­γρα­φεί και η υπό­λοι­πη πορεία ως προς δρα­στη­ριό­τη­τες που δεν έχουν επα­νεκ­κι­νή­σει ή έχουν επα­νεκ­κι­νή­σει με πολ­λούς περιο­ρι­σμούς ώστε να υπάρ­χει μια ορα­τό­τη­τα για όλους τους πολί­τες που θέλουν να προ­γραμ­μα­τί­σουν δρα­στη­ριό­τη­τες όπως για παρά­δειγ­μα δεξιώ­σεις γάμων».

Σε συνέ­ντευ­ξη που παρα­χώ­ρη­σε στον τηλε­ο­πτι­κό σταθ­μό «OPEN», η κ. Πελώ­νη, εφι­στά την προ­σο­χή καθώς «δεν πρέ­πει να ξεχνά­με ότι δεν έχου­με τελειώ­σει με την παν­δη­μία και πρέ­πει όλοι να είμα­στε πάρα πολύ προ­σε­κτι­κοί, να τηρού­με τα μέτρα προ­στα­σί­ας, να μη χαλα­ρώ­νου­με στη χρή­ση της μάσκας και φυσι­κά να εμβολιαστούμε».

Αδ. Γεωργιάδης: Την επόμενη εβδομάδα οι ημερομηνίες για τα επόμενα ανοίγματα δραστηριοτήτων

Στό­χος είναι μέσα στην επό­με­νη εβδο­μά­δα να βγει δελ­τίο τύπου από το υπουρ­γείο Ανά­πτυ­ξης που να ανα­φέ­ρει συγκε­κρι­μέ­νες ημε­ρο­μη­νί­ες για τα επό­με­να ανοίγ­μα­τα δρα­στη­ριο­τή­των όπως η μου­σι­κή και η αύξη­ση των καλε­σμέ­νων σε δεξιώ­σεις, τόνι­σε μετα­ξύ άλλων μιλώ­ντας στον ΣΚΑΙ ο υπουρ­γός Ανά­πτυ­ξης και Επεν­δύ­σε­ων ‘Αδω­νις Γεωργιάδης.

Σχε­τι­κά με τα φρο­ντι­στή­ρια εκτί­μη­σε ότι μετά από συζή­τη­ση με την επι­τρο­πή των ειδι­κών, θα δοθεί αυτή την εβδο­μά­δα το πρά­σι­νο φως να ανοίξουν.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο