Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου η έναρξη του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, με ομιλία του γγ Δημ. Κουτσούμπα

Το 21ο Συνέ­δριο του ΚΚΕ θα διε­ξα­χθεί από τις 24 έως τις 21 Ιου­νί­ου 2021, όπως ήδη έχει ανα­κοι­νώ­σει η Κεντρι­κή Επι­τρο­πή του κόμματος.

Σύμ­φω­να με σημε­ρι­νή ανα­κοί­νω­ση της ΚΕ του ΚΚΕ, την Πέμ­πτη 24 Ιου­νί­ου, στις 7.30 το βρά­δυ, στο Κλει­στό Ολυ­μπια­κό Στά­διο Γαλα­τσί­ου «θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί η εναρ­κτή­ρια εκδή­λω­ση του 21ου Συνε­δρί­ου. Θα μιλή­σει ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρης Κου­τσού­μπας και θα ακο­λου­θή­σει διε­θνι­στι­κό μου­σι­κό πολυ­θέ­α­μα. (Η είσο­δος θα γίνε­ται με προ­σκλή­σεις και θα τηρη­θούν όλα τα ανα­γκαία υγειο­νο­μι­κά μέτρα.)

Την Παρα­σκευή 25 Ιου­νί­ου, στις 09:00 οι εργα­σί­ες του 21ου Συνε­δρί­ου θα συνε­χι­στούν στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισ­σό και θα ολο­κλη­ρω­θούν την Κυρια­κή 27 Ιουνίου.

Τα θέμα­τα του Συνε­δρί­ου με βάση το κατα­στα­τι­κό του κόμ­μα­τος είναι τα εξής:

α) Ο απο­λο­γι­σμός δρά­σης της ΚΕ και όλου του Κόμ­μα­τος από το 20ο προς το 21ο Συνέ­δριο, οι βασι­κές εκτι­μή­σεις για τις διε­θνείς και εγχώ­ριες οικο­νο­μι­κές και πολι­τι­κές εξε­λί­ξεις της περιό­δου, η κατά­στα­ση του εργα­τι­κού — λαϊ­κού κινή­μα­τος και τα καθή­κο­ντα του Κόμ­μα­τος έως το 22ο Συνέδριο.

β) Η εκλο­γή νέας Κεντρι­κής Επι­τρο­πής και Κεντρι­κής Επι­τρο­πής Οικο­νο­μι­κού Ελέγχου».

«Στο 21ο Συνέ­δριο, όπως έγι­νε και σε όλες τις εσω­κομ­μα­τι­κές δια­δι­κα­σί­ες που προη­γή­θη­καν, θα τηρη­θούν όλα τα ανα­γκαία μέτρα πρό­λη­ψης και προ­στα­σί­ας εξαι­τί­ας της παν­δη­μί­ας» σημειώ­νει, τέλος, η ανα­κοί­νω­ση της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο