Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Την ώρα που τα νοσοκομεία καταρρέουν, ο Αδ. Γεωργιάδης ειρωνεύεται τον αγώνα για να σωθούν ανθρώπινες ζωές!

Αντί να απο­λο­γη­θεί ο ίδιος και η κυβέρ­νη­σή του για την εγκλη­μα­τι­κή δια­χεί­ρι­ση της παν­δη­μί­ας, που έχει οδη­γή­σει εν έτη 2021 να υπάρ­χουν άνθρω­ποι με πολύ σοβα­ρές παθή­σεις, οι οποί­οι δεν μπο­ρούν να βρουν ένα κρε­βά­τι σε ΜΕΘ δημό­σιου νοσο­κο­μεί­ου, ο υπουρ­γός Ανά­πτυ­ξης Αδ. Γεωρ­γιά­δης ειρω­νεύ­τη­κε τις σημε­ρι­νές κινη­το­ποι­ή­σεις των σωματείων.

«Δεν υπάρ­χει σωτη­ρία…», έγρα­ψε ‑ως άλλη Μαρία Αντουα­νέ­τα- ο Αδ. Γεωρ­γιά­δης, με αφορ­μή τις συγκε­ντρώ­σεις με αίτη­μα την άμε­ση επί­τα­ξη του ιδιω­τι­κού τομέα της Υγεί­ας για να σωθούν ανθρώ­πι­νες ζωές.

Καθό­λου τυχαία, τέτοιου είδους σχό­λια απο­θρα­σύ­νουν διά­φο­ρους τύπους σαν τον Τζή­με­ρο, με τον τελευ­ταίο να απα­ντά­ει στον υπουρ­γό Ανά­πτυ­ξης πως «Ας κάνα­με κου­μά­ντο ο Φαή­λος κι εγώ» και θα έβλε­πες το ΠΑΜΕ «μόνο τις ώρες του επισκεπτηρίου».

Το ΠΑΜΕ απά­ντη­σε στον Άδ. Γεωρ­γιά­δη που τόλ­μη­σε να ειρω­νευ­τεί τον αγώ­να για την προ­ά­σπι­ση της ζωής και της υγεί­ας του λαού, υπεν­θυ­μί­ζο­ντάς του ότι χθες στην Αττι­κή 105 ασθε­νείς με πολύ σοβα­ρές παθή­σεις νοση­λεύ­ο­νταν σε κοι­νούς θαλά­μους επει­δή δεν υπήρ­χε κενή ΜΕΘ. Επί­σης, υπεν­θύ­μι­σε τη φωτο­γρα­φία με τα ασθε­νο­φό­ρα που έκα­ναν ουρά έξω από τα επεί­γο­ντα του «Ευαγ­γε­λι­σμού».

Πηγή: 902.gr

Φώτης Αγγου­λές, ο προ­λε­τά­ριος ποιητής

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο